Ce fată mare și frumoasă are Daniela Gyorfi. Maria a împlinit 12 ani și s-a dus singură în emisiunea lui Cătălin Măruță

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 22 februarie 2023, 15:05

Maria Gyorfi Tal, fata cântăreței Daniela Gyorfi și a iubitului ei, George Tal, a împlinit recent vârsta de 12 ani.

Maria a fost invitată de Cătălin Măruță în emisiunea sa și acolo a avut parte de o mulțime de surprize din partea echipei de la Pro TV.

Marya Gyorfi s-a dus singură în emisiune, fără a fi însoțită de părinți, și a stat de vorbă cu Cătălin Măruță. Fiica artistei a dat dovadă că este o prezență veselă, entuziastă, o fată frumos educată și foarte, foarte simpatică.

Citeşte şi: Daniela Gyorfi, calculată cu averea obținută din greu. De ce nu se va căsători niciodată cu George Tal / Exclusiv

„E bine la 12 ani. Mă pot considera o domnișoară de acum. Și mă mândresc că am 12 ani. Copilul trebuie să fie educat de la bun început și cred că fiecare vârstă are capcanele ei. Mă bucur de copilărie. Am început și eu cu telefonul, cu filmări cu colegii. E normal, cred.” – i-a dezvăluit Maria lui Măruță.

Fata este în clasa a V-a și a spus că îi place școala. Istoria este materia ei preferată, iar recent a participat la un concurs, unde a ieșit pe locul al doilea.

Vezi cât de mare s-a făcut fiica Danielei Gyorfi și cum arată acum în galeria foto de mai sus.

“Sunt în regulă cu notele. Mă bucur că am fost la un concurs la istorie și am ieșit pe locul 2. Sunt foarte bine cu școala. Nu pot spune că îmi place să învăț, să fiu tocilară, dar îmi place școala în general.” – a mai precizat fata Danielei Gyorfi.

Fiica Danielei Gyorfi a fost invitată de Cătălin Măruță să participe la o mică provocare. Maria a învârtit de câteva ori roata norocului și a răspuns la câteva întrebări surpriză. Una dintre ele a fost să dezvăluie care este, după părerea ei, cea mai prost gătită mâncare de părinții ei.

„Mie nu prea îmi plac pastele carbonara. Și mama a făcut paste carbonara și au ieșit… praf. Iar la tati se știe. Gătește carnea foarte bine, dar la paste… nu se pricepe.” – a spus sinceră fata.

Citeşte şi: Daniela Gyorfi, calculată cu averea obținută din greu. De ce nu se va căsători niciodată cu George Tal / Exclusiv

Maria a mai dezvăluit că are și cont pe Instagram, dar nu poate posta momentan din cauza unor probleme tehnice.

“S-a întâmplat ceva cu Instagramul. Nu mai pot posta acum, dar o să reîncep”

Ce fel de mamă este Daniela Gyorfi pentru fetița ei

Cântăreața a avut o copilărie grea, plină de neajunsuri și probleme. Daniela Gyorfi a crescut fără tată și a fost nevoită să-și îngrijească mama paralizată de la vârsta de 11 ani.

„N-am avut tată, ca și alte familii, asta este! S-a întâmplat, nu s-au înțeles părinții. Mă bucur pentru mama că a luat o decizie foarte bună pentru ea, deși a fost greu, sunt convinsă că i-a fost foarte greu, dar a fost cel mai bine.” – a declarat artista, la FRESH by UNICA.

Citeşte şi: Moștenire neașteptată pentru Daniela Gyorfi. Ce a făcut mama ei înainte să moară: „Urmează să primesc 100.000 de euro”

Daniela își crește fiica împreună cu iubitul ei, George Tal.  Cei doi sunt împreună de mulți ani, dar nu s-au căsătorit până acum. Legat de creșterea fiicei sale, cântăreața a dezvăluit că își dorește foarte mult să fie bine educată și sănătoasă.

„Eu îmi doresc niște lucruri în mare pentru Maria, îmi doresc să fie sănătoasă, să fie educată, să învețe pentru că ai carte, ai parte. Îmi doresc să știe să-și aleagă anturajul, prietenii.”

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter