Câștigătorii American Music Awards 2021. BTS a primit cele mai multe premii

De Unica.ro, pe

Gala American Music Awards 2021 a avut loc duminică seară, 21 noiembrie, la Los Angeles. Trupa sud-coreeană BTS a câștigat cele mai multe premii.

Gazda galei American Music Awards 2021 a fost Cardi B. Cântăreața americană a luat și premiul pentru „Cel mai bun cântec hip-hop” cu piesa „Up”. Marea câștigătoare a serii a fost trupa K-Pop BTS, care a plecat acasă cu trei trofee: „Artistul anului”, „Cel mai bun cântec pop” și „Cel mai bun grup pop”, potrivit themas.com.

Trupa sud-coreeană a impresionat și la MTV Europe Music 2021, unde a primit de curând patru premii: „Cel mai bun grup”, „Cel mai bun artist pop”, „Cel mai bun artist K-Pop” și „Cei mai buni fani”.

Ed Sheeran, care la MTV Europe Music 2021 a câștigat două premii: „Cel mai bun artist” și „Cel mai bun cântec” – „Bad Habits”, a fost desemnat artistul pop al anului la American Music Awards 2021. Trofeul pentru artista pop a anului a mers la Taylor Swift, care a câștigat și la categoria „Albumul pop preferat” cu „Evermore”. 

Olivia Rodrigo, artista care a avut șapte nominalizări, a primit trofeul pentru „Cel mai bun nou artist al anului”.

Citește și: Megan Fox, ținută extrem de sexy pe covorul roșu al galei MTV Video Music Awards 2021

Cele mai îndrăznețe ținute la MTV Europe Music Awards 2021

Lista câștigătorilor American Music Awards 2021

Doja Cat și SZA au fost recompensate pentru „Colaborarea anului”, cu piesa „Kiss Me More”. Doja mai primit premiile „Cel mai bun album R&B” și „Cea mai bună artistă R&B”, în timp ce The Weeknd a fost desemnat „Cel mai bun artist R&B”.

„Cântecul R&B al anului” i-a revenit trupei Silk Sonic, iar cel mai bun videoclip a fost ales „Montero (Call Me By Your Name)” al lui Lil Nas X.

Drake a fost laureatul categoriei „Cel mai bun artist hip-hop” la American Music Awards 2021. Echivalentul feminin a fost câștigat de Megan Thee Stallion, care a obținut și premiul pentru „Cel mai bun album hip-hop”, cu „Good news”.

Între câştigători s-au mai numărat Luke Bryan, Kali Uchis, Bad Bunny, Becky G, Gabby Barrett, Carrie Underwood, Dan + Shay.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter