Caroline Kennedy. Cum arată singurul copil în viață a lui John F. Kennedy

De Amelia Matei, pe
Scriitoare, avocat și diplomat, Caroline Kennedy este singurul copil în viață al fostului președinte american, John F. Kennedy. Cuplul prezidențial, John F. Kennedy și Jacqueline Bouvier, au avut patru copii împreună: Caroline Kennedy (60 de ani), Patrick Bouvier Kennedy (mort la două zile de la naştere), John F. Kennedy Jr. (mort la 38 de ani) şi Arabella Kennedy (născută moartă).

Citește și – Fotografii nemaivăzute din viața privată a cuplului John F. și Jackie Kennedy

Născută pe 27 noiembrie 1957, avea doar cinci ani când tatăl ei a fost împușcat mortal, în 1963, în Dallas, Texas.

Și-a asumat moștenirea politică a clanului Kennedy, motiv pentru care nu și-a schimbat numele când s-a căsătorit, în 1986, cu Edwin Schlossberg, care i-a fost coleg la Metropolitan Museum of Art din New York. Cei doi au împreună trei copii, doă fete și un fiu, dar niciunul dintre ei nu s-a implicat în politică.

Deși este autoarea a numeroase cărți, fiica celui de-al 35-lea președinte al SUA, a avut, fără să mărturisească, mai multă vocaţie politică decât artistică, mai exact, pe aceea de a onora şi a păstra vie memoria tatălui său.

În cartea ei, „Dreptul la viaţă privată”, sugera că va rămâne mereu departe de ochii lumii. De altfel, la fel ca mama ei, Jackie, şi-a apărat copiii de paparazzii, crescând-o într-un anonimat total. Caroline a fost distantă şi cu numeroşii ei verişori, mulţi ahtiaţi după mondenităţi.

Caroline l-a lăsat pe fratele ei mai mic, pe John, să ţină capul de afiş al cronicilor mondene. După moartea acestuia, numele şi moştenirea lui JFK au rămas doar pe umerii ei.

Descoperă, în galeria foto de mai sus, cum arată astăzi Caroline Kennedy!

Citește și – Detaliul pe care nimeni nu l-a observat până acum la pantofii lui Jackie Kennedy

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter