Carmen Grebenișan a dezvăluit data cununiei civile și locația. Ce dress code trebuie să respecte invitații

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 13 august 2021, 11:12

Carmen Grebenișan și iubitul ei, Alex Militaru, fac ultimele pregătiri pentru cununia lor civilă. Vedeta a mărturisit că invitațiile nu sunt gata, însă le-a dezvăluit invitaților săi prin intermediul rețelelor de socializare detalii legate de eveniment.

Carmen Grebenișan a dezvăluit prin intermediul unor Insta Story unde se va căsători civil cu alesul ei, Alex Militaru, și data la care va avea loc fericitul eveniment. Pentru că invitațiile nu sunt gata, creatoarea de conținut a ales să transmită aceste detalii online, pentru ca invitații săi să fie pregătiți.

Cei care vă simțiți prietenii noștri apropiați, nu vă faceți planuri pe 28 pentru că mai durează puțin să facă invitația. Dar nu cumva să nu veniți pe 28 la cununie. Nu pot să dau nume, dar cei apropiați se simt oricum. Doar să știți că este pe 28 cununia.

Dress code-ul este kaki. Vă zic de acuma, 100%, pentru că toată lumea trebuie să-și cumpere haine. Este kaki, deci orice merge pe partea asta de verde kaki, cu accente negru, auriu și argintiu.

Vedeta le-a mai dezvăluit fanilor că evenimentul va avea loc pe terasa unui restaurant din Capitală.

Citește și: Actorii Lily-Rose Depp și Austin Butler, surprinși sărutându-se pe străzile din Londra

Gina Pistol, fotografie rară cu zâmbetul fiicei sale, Josephine Ana

Larisa Udilă a născut! Primele imagini cu fiul modelului, Milan

Andreea și Cabral Ibacka au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil? „Cabral ai stricat surpriza!”

Carmen Grebenișan, despre relația cu logodnicul ei

Carmen Grebenișan a primit inelul de logodnă de la Alex Militaru anul trecut, după o relație de câteva luni. Ce doi se cunoșteau de câțiva ani, dar legătura dintre ei s-a format după ce vedeta s-a despărțit de fostul ei iubit.

Noi ne-am cunoscut în timp ce eu eram cu fostul meu prieten. Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani. Am fost compatibili la nivel amical. Ne-am înteles foarte bine și ne-am apropiat după. Am empatizat și s-au întâmplat alte lucruri, a dezvăluit ea în cadrul unei emisiuni TV.

Vedeta spunea în urmă cu ceva timp cum și-a dat seama că Alex Militaru este bărbatul potrivit pentru ea.

Să fii cu cineva care te motivează să ai o viață și mai bună, pentru că relațiile sunt mai mult decât sentimentul acela de iubire. Într-o relație trebuie să vă inspirați unul pe celălalt încât în fiecare zi să deveniți cea mai bună versiune a voastră

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter