Ce probleme de sănătate are Carmen Grebenișan. „Disconfort dus spre durere”

De Unica.ro, pe

Carmen Grebenișan a dezvăluit în mediul online că se confruntă cu o serie de probleme de sănătate. În noiembrie 2020, Carmen și logodnicul ei, Alex Militaru, au avut COVID-19.

„Se simte o dificultate de respirație în piept ca și cum aș fi alergat foarte mult prin frig și arde puțin pieptul. Tuse doar domnul meu [Alex]. Sport nu pot să fac sau fac la minimul de efort.

Dacă mă ridic din pat zic: «Opașaa! Am obosât». Partea bună este că astea sunt simptome minore, foarte relaxate”, a mărturisit Carmen în noiembrie 2020, pe Instagram.

Ce probleme de sănătate are Carmen Grebenișan. „Disconfort dus spre durere”

„De câteva zile, respectiv o săptămână și ceva, am resimțit o durere tot mai puternică în piept. Mă doare la respirație, are loc un disconfort dus spre durere când trag aer adânc în piept. Mă gândesc, Doamne, ce naiba o fi. Mi-am făcut și câteva teste rapide de COVID.

Sunt negative, așa că mi-am făcut o programare la pneumologie. Și nu fumez mult, încât să resimt o astfel de situație, simptomul ăsta nu l-am mai simțit nici când am avut COVID. A pățit careva așa ceva?”, a spus Carmen Grebenișan în mediul online.

De câțiva ani, Carmen locuiește în București, deși mulți dintre urmăritorii ei cred că încă locuiește în Cluj. „M-am adaptat foarte bine. M-am lovit într-adevăr de multe situații care nu s-ar fi întâmplat în Cluj niciodată sau în Ardeal”, a dezvăluit la Vorbește Lumea.

Citește și:

Ioana Ginghină, nouă imagine cu iubitul pe Instagram. Cuplul se va căsătorit în toamnă

Adelina Pestrițu, despre relația cu Virgil Șteblea: „Nu este perfectă”

Oana Roman și Marius Elisei se recăsătoresc! Când va avea loc evenimentul

„Eu m-am mutat în București având un alt iubit. L-am cunoscut pe prietenul meu cam în aceeași perioadă. Era prietenul meu, nu era iubitul meu. Ne înțelegeam foarte bine, dar nu am trecut de un prag mai mare de atât.

După despărțirea de fostul iubit, mi-am dat seama că omul acesta era cumva prietenul meu și mai mult de atât. De-asta s-a întâmplat totul atât de repede. Noi suntem împreună practic din februarie [2020]”, a mai spus. Carmen și Alex s-au logodit în august 2020.

„Avem planuri de nuntă și nu prea. Este o perioadă foarte aglomerată din punctul ăsta de vedere, mai degrabă cu propunerile. (…) Eu îmi doresc o nuntă la mare, sper să se poată. (…) Nu țin așa mult la treaba asta. Când o să fie, o să fie. Nu ăsta e targetul. Acum o să ne mutăm într-o casă”, a încheiat Carmen atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter