Solistul trupei Carla’s Dreams, fără machiaj pe jumătate din față în cel mai recent videoclip. Cum arată artistul

De Unica.ro, pe

Trupa Carla’s Dreams a lansat recent o piesă nouă cu care și-a surprins fanii. Piesa se intitulează “Doar tu” și are un videoclip cu totul special, pus la cale de Roman Burlacă, celebrul regizor basarabean, care-și pune amprenta pe clipurile trupei.

„Două caractere. Două culori. Două căi și-un infinit de diferențe. V-am cuprins!”, este mesajul trupei pe rețelele de socializare, odată cu lansarea piesei „Doar tu”.

În videoclip, Sergiu, solistul trupei a făcut un lucru cu totul neașteptat de fanii săi – a renunțat, parțial, la machiajul pe care-l poartă ori de câte ori apare în public și care l-a consacrat deja. Artistul a ales să schimbe puțin modul în care apare în fața publicului și s-a machiat cu negru doar pe jumătate din față. Dar pentru a păstra suspansul cu care ne-a obișnuit deja, pe cealaltă jumătate a feței are o mască albă. Interesant în apariția din acest videoclip este și că nu mai poartă ochelari de soare, așa cum face mai mereu pentru a-și ascunde privirea și culoarea ochilor.

Sergiu a dezvăluit, în urmă cu câțiva ani, de ce își ascunde mereu chipul în public.

Ideea a fost a noastră și absolut nu este nouă. Doar că am avut o problemă și a fost necesar să o rezolv. Problema este că noi nu ne dorim viață publică. Nu suntem interesați să avem o viață socială și să mergem la petreceri în show business. Inițial, proiectul a fost pe internet. Nu exista niciun fel de comunicare cu presa.

Nici măcar atunci când proiectul a crescut și a devenit popular. A fost o nevoie urgentă să facem măcar un concert. Era o problemă: nu am vrut să ies așa cum am făcut-o. Știu că acum arată exact ca o mișcare de PR foarte bună, dacă cineva crede că sunt atât de deștept, este doar un plus – a mărturisit solistul în 2016, potrivit click.ro.

Solistul trupei Carla's Dreams, fără machiaj pe jumătate din față în cel mai recent videoclip. Cum arată artistul

Pentru că apare mereu machiat, multă lume a început să se gândească la existența vreunei probleme de sănătate în cazul său. Dar Sergiu a dezmințit, în felul său ironic, că ar avea vreo problemă de piele pe care încearcă să o ascundă.

 Da, confirm că arăt foarte rău. Sunt grețos de urât, de ce să nu recunosc. Pur și simplu nu vreau să le stric oamenilor ziua. Dar, serios, sunt sănătos, inclusiv în ceea ce privește tenul meu – a mai declarat cântărețul.

Artistul a învățat să se machieze singur și nu mai apelează la ajutorul specialiștilor. Procesul a durat patru ani.

Solistul trupei Carla's Dreams, fără machiaj pe jumătate din față în cel mai recent videoclip. Cum arată artistul

În patru am ani, am învățat să ne aplicăm singuri machiajul. Artiștii de machiaj vin doar când avem nevoie de un machiaj mai sofisticat, precum latexul. Asta atunci când ne schimbă forma pomeților, ceea este trișat, dar uneori recurgem și la asta – a mai spus cântărețul.

Citeşte şi: Anunțul lui Leonard Miron, după 22 de ani de relație cu iubitul. „Trebuie până la sfârșitul anului!”

Citeşte şi: Cum a răspuns Florin Zamfirescu după cele mai recente declarații ale lui Maurice Munteanu

Citeşte şi: Răzvan Botezatu, despre relația cu iubitul său. „Are bani. Mă face fericit, îl fac fericit!”

Citeşte şi: Mircea Badea, reacție neașteptată după ce Delia Matache a spus că nu își dorește un copil

Cât despre costul machiajului, solistul trupei Carla’s Dreams a spus că acesta ajunge undeva la 10-15 mii de euro pentru toată trupa.

Trebuie să calculez aproximativ. Nu știu să spun, nu e chiar așa de mult. Pentru toată trupa, în jur de, să spun așa o cifră, 10-15 mii de euro – spunea artistul, pentru Wowbiz.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter