Carla`s Dreams vrea să renunțe la muzică în câțiva ani

De Oana Savin, pe
Solistul trupei Carla`s Dreams intenționează să renunțe la muzică în câțiva ani. Acesta a declarant că poate, totuși, să producă pentru altcineva.

Carla`s Dreams este de părere că te poți dedica unui domeniu, dar nu trebuie să te ții cu dinții de lucruri pentru că atsa nu duce la bine niciodată.

Carla`s Dreams, despre o carieră internațională

Întrebat în emisiunea „Dimineața Blană” de la Pro FM, dacă au gânduri internaționale, solistul a spus că ar fi putut oricând pleca în Rusia.

Ideea este că noi am fi putut pleca în Rusia sau încerca în Europa. Erau contactele necesare, erau bani, posibilități. Timp nu-i (…). Ideea este că asta înseamnă creare de echipă nouă, e un fresh start. Pune cinci, șapte ani, eu nu am cinci anu, eu nu vreau să stau cinci ani în Rusia, pentru niciun fel de bani. Pentru că după asta tu vii înapoi. Asta presupune mai multe problem legate de familie, legate de prieteni, pur și simplu sănătatea, este un regim care nu duce la bine. Eu nu vreau să cânt peste șapte ani. Eu nu vreau să mă duc să încep. Mie mi-e destul cumva”, a afirmat Carla`s Dreams.

Ce va face peste câțiva ani

Eu am mai multe proiecte. CSD (Carla`s Dreams) nu știu dacă o să se termine, că el nu este doar în mine. Deși lumea spune că se schimbă vocea, se schimbă tot. NU este adevărat. Sunt oameni care au altfel de voci, dar care tot s-ar plia pe muzica CSD, ca și proiect el poate să existe veșnic”, a precizat solistul trupei.

Mai mult, el a afirmat că speră ca în mai puțin de șapte ani să nu mai cânte.

Serios, cum îți imaginezi să cânt peste șapte ani, machiat, cu glugă?”, a spus cântărețul.

De ce trebuie să te scurgi până la sfârșit? Ți-ai făcut damblaua, ai demonstrate ceva, ai ajuns undeva. Să mai faci ce? Bani să faci, să mori de popularitate?”, a completat el.

Mie muzica îmi place. Pot să produc pentru altcineva, e doar o chestier personal. Dar eu de ce nu pot să  stau un pic liniștit”, a încheiat artistul.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter