Cântărețul Drake are o prietenie mult prea apropiată cu o fetiță de 14 ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 24 septembrie 2018, 17:35
Drake (31 de ani) și actrița Millie Bobby Brown (14 ani), cunoscută pentru rolul Eleven din serialul ”Stranger Things”, s-au cunoscut în 2017, în culisele unui concert pe care el l-a ținut în Australia. Au stat puțin de vorbă, au făcut poze, și-au dat follow pe Instagram - gesturi inofensive care au făcut deliciul fanilor.

Însă un an mai tărziu, prietenia lor nu pare să mai fie atât de nevinovată. Invitată la premiile Emmy, care au avut loc săptămâna trecută, Millie a vorbit, într-un interviu, despre mesajele pe care i le trimite Drake.

”Il iubesc. E un prieten bun și un model bun pentru mine. Am făcut schimb de mesaje ieri și mi-a zis că îi e foarte dor de mine, iar eu i-am spus că îmi e și mai dor de el. E minunat”, a declarat fetița. Ea a mai spus că vorbește cu Drake despre băieți și că el îi dă sfaturi în acest sens.

Este deja destul de ciudat faptul că un bărbat de 31 de ani îi scrie ”Mi-e foarte dor de tine” unei fetițe de 14 ani. Însă ziarele de scandal nu au uitat că lui Drake îi plac fetele mult mai tinere, el având de curând o relație cu manechinul Bella B Harris, în vârstă de 18 ani. Ceea ce face ca relația lui cu Millie să fie și mai ciudată.

Drake a mai avut o relație destul de complicată cu Rihanna și are un copil cu o fosta actriță de filme pentru adulți.

El nu ar fi singurul star care se implică în relații cu fete minore.

Kylie Jenner și rapperul Tyga au început să se întâlnească în 2014, pe când ea avea doar 16 ani.

Cântărețul Joel Madden și Hillary Duff si-au început relația în 2004, când ea avea 16 ani, dar s-au prefăcut că sunt prieteni până în 2006, când ea a devenit majoră.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter