Camilla, tribut emoționant pentru Prințul Philip. Ce bijuterie specială a purtat Ducesa de Cornwall în ziua înmormântării

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 19 aprilie 2021, 14:40

În timp ce majoritatea privirilor au fost îndreptate spre Regina Elisabeta, așa cum era și firesc, la înmormântarea Prințului Philip, dar și spre Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, datorită popularității ei, Camilla, soția Prințului Charles, i-a adus Prințului Philip un omagiu emoționant, care a fost trecut cu vederea.

Prințul Philip a murit în ziua aniversării mariajului dintre Charles și Camilla

Ceea ce nu multă lume știe este că 9 aprilie, ziua în care a murit Prințul Philip, este și ziua în care Charles și Camilla s-au căsătorit. În 2021, cei doi au aniversat 16 ani de mariaj, deși relația lor durează de mult mai mulți ani. Prințul Charles și Camilla s-au cunoscut cu aproximativ 35 de ani înainte să se căsătorească, iar relația lor ar fi început la scurt timp după.

Citește și – Cât de mult a slăbit ADDA după ce a fost diagnosticată cu dermografism

Citește și – Câte kilograme a slăbit Gina Pistol după naștere

Citește și – Lyridele, un spectacol stelar de neratat în aprilie

Citește și – Valentina Pelinel și Cristi Borcea se pregătesc să devină din nou părinți

Citește și – Doinița Oancea și logodnicul ei s-au despărțit: „El este un om extraordinar”

Ce bijuterie specială a purtat Camilla, Ducesa de Cornwall, în ziua înmormântării Prințului Philip

În calitate de soție a viitorului Rege, Camilla a primit de la Prințul Philip, vara trecută, înainte ca acesta să se îmbolnăvească, rolul de Colonel-Șef al The Rifles, un regiment de infanterie al armatei britanice, format în 2007, format din 5 batalioane regulate și 3 batalioane de rezervă. Ceremonia în cadrul căreia i-a fost oferit acest titlu Camillei a fost, de altfel, și ultima apariție publică a Prințului Philip.

Pentru a marca acest moment, dar și pentru a-și arăta gratitudinea față de Prințul Philip, Camilla a purtat la înmormântare o bijuterie specială – o broșă din argint, în formă de goarnă, care este simbolul regimentului The Rifles. 

Ducesa de Cornwall, care are acum 73 de ani, i-a adus astfel un important omagiu Prințului Philip, ținând cont că, până anul trecut, el a fost Colonelul-Șef al The Rifles.

Pentru a evidenția bijuteria cu semnificație specială, Camilla nu a mai purtat alte bijuterii, în afară de o pereche de cercei cu perle. Ținuta ei a fost una simplă, elegantă, completată de o pălărie cu boruri mari, dar și de una dintre gențile sale Moynat preferate.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter