Brigitte Pastramă, de nerecunoscut. A apelat la o nouă intervenție estetică

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 15 ianuarie 2021, 17:03
Brigitte Pastramă e de nerecunoscut după ce, la finalul lui 2020, a apelat la o nouă intervenție estetică. Soția lui Florin Pastramă și-a mărit buzele. 

Brigitte Pastramă a recunoscut, de-a lungul timpului, că are multe intervenții estetice, în jur de 20. Iată că soția lui Florin Pastramă a apelat din nou la medicul estetician recent, la finalul anului trecut, iar cele mai recente fotografii o surprind total schimbată.

Îți mai trebuie părul blond și ești ca Bianca Drăgușanu”, i-a spus cineva lui Brigitte, când a văzut rezultatul intervenției.

Citește gratuit ediția de ianuarie a revistei Unica. O găsești AICI

Mi-am micșorat distanța dintre buze și nas. Buzele vor fi mai frumoase și mai cărnoase. O mi se vadă și mie dinții când râd”, ar fi declarat Brigitte, conform Fanatik.ro

Soțul ei nu ar fi fost încântat de rezultat, imediat după. „Sunt mai mari decât înainte (n.r. buzele). Ai zis că le faci mai mici”, ar fi dezvăluit Florin Pastramă, conform aceleiași surse.

Să nu te sperii de mine, pentru că sunt foarte umflată acum. Nu acesta e rezultatul. Să nu te sperii, te rog. Florin al meu când m-a văzut… nici să se bucure, nici să plângă. Sunt foarte umflată, pentru că sunt tăiată și a fost scoasă bucata aia”, a declarat Brigitte Pastramă, imediat după intervenție.

Vezi cum arată acum soția lui Florin Pastramă, în GALERIA FOTO de mai sus!

Citește și – Loredana se apără în fața celor care o acuză că a exagerat cu operațiile estetice

Citește și – Are sau nu Inna operații estetice? Artista a clarificat speculațiile

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter