Bianca Brad a împlinit 50 de ani și și-a schimbat complet look-ul

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 31 ianuarie 2018, 15:02
Bianca Brad a fost, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase femei din România și, iată, continuă să fie, în ciuda celor 50 de ani pe care tocmai i-a împlinit.

Bianca Brad este o figură foarte îndrăgită și apreciată a lumii mondene și acest statut a caracterizat-o dintotdeauna. Ne-o amintim pe frumoasa actriță atât din filme, cât și de pe podiumul de modă, dar și ca fiind câștigătoarea titlului de Miss România în anul 1990. Odată cu împlinirea vârstei de 50 de ani, aceasta a decis că este momentul să-și facă o schimbare de look, iar noua coafură aleasă o avantajează de minune.

Bianca Brad

Bianca Brad s-a retras complet din viața publică după ce a pierdut o sarcina cu doar câteva zile înainte să nască. Acesta trebuia să o aducă pe lume pe Emma, prima sa fetiță, însă fătul a murit sufocat de cordonul ombilical. Cu toate că mai avea un băiețel, pe Luca Frățila, în vârstă de 11 ani, a recunoscut că a încercat să se sinucidă la un moment dat. Iată că de la cumplita tragedie prin care a trecut s-au împlinit aproximativ 10 ani, iar vedeta pare să nu se mai lase umbrită de dureroasa amintire, chiar dacă, cu siguranță, niciodată nu va putea uita. Drama prin care a trecut a inspirat-o să pună pe picioare fundația EMMA – Mame pentru Îngeri și astfel să-și mai aline din suferința trăită.

Cu toate că nu au ajuns la altar, Bianca și omul de afaceri Aurel Frățilă, tatăl fiului său, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani de zile. Și în această direcție Bianca a avut de suferit, atunci când iubitul său a fost extrădat în America și acuzat de terorism și trafic ilegal de arme. Acesta a fost închis pentru că, se pare, ar fi vîndut arme în Iran.

Citește și – Ce face și cum arată Laurențiu Cazan la 60 de ani

Citește și – Iată cum arată și ce face astăzi Leonard Miron: “Acum sunt iubitul unui duce”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter