Beyonce a strălucit la nunta fiicei celui mai bogat om din India. Cum a fost îmbrăcată artista

De Ioana Tătaru, pe
Beyonce întotdeauna se face remarcată prin aparițiile sale! De curând, artista a susținut un recital în cadrul festivităților organizate cu prilejul nunții fiicei celui mai bogat om din India și a strălucit la propriu.

Beyonce a purtat o rochie roșie cu aplicații aurii

Isha Ambani, fiica celui mai bogat om din India (Mukesh Ambani), se va căsători în această săptămână cu Anand Piramal, fiul unui alt miliardar indian. Deși nunta fiicei magnatului Mukesh Ambani este programată pentru miercuri, festivitățile organizate cu prilejul acestui eveniment au început din weekend.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Beyoncé (@beyonce) pe

Beyonce a cântat dumincă seară în cadrul „sangeet”, o ceremonie cu muzică și dans care precede în mod normal nunta. Artista a postat pe pagina de Instagram poze cu rochia sa strălucitoare, de culoare roșie, cu aplicații aurii, pe care a accesorizat-o cu bijuterii deosebite.

Printre persoanele invitate la nuntă se numără: cofondatoarea The Huffington Post, Arianna Huffington și jucătorul de cricket Sachin Tendulkar. La această ceremonie, oaspeții ar fi fost transportați cu 100 de zboruri charter.

Sursă foto: Instagram, Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter