Beyonce și Jay-Z, incident în timpul unui concert. Ce s-a întâmplat cu artiștii

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 03 iulie 2018, 14:11
Beyonce și Jay-Z, incident în timpul unui concert. Artiștii au coborât de pe scenă cu ajutorul membrilor staff-ului, în aplauzele publicului.

Dacă anul trecut Beyonce și-au emoționat fanii cu un videoclip special conceput pentru aniversarea căsniciei ei cu rapperul Jay-Z, anul acesta artiștii au ales să meargă într-un turneu comun, atât în America de Nord, cât și în Europa.

Deși s-a speculat faptul că pe cei doi nu-i mai leagă altceva decât cariera, aceștia au demonstrat că se iubesc mai mult ca niciodată, iar „On The Run II“ este un turneu plin de amintiri și momente importante din viața de familie a cântăreților, arătate publicului prin proiecții ce rulează pe ecranele imense din spatele scenei, în timpul concertului. Mai mult, ei au anunțat că urmează și lansarea unui album comun, „Everything Is Love“, scrie adevărul.ro.

Videoclipul uneia dintre piesele prezente pe acest album, „Apeshit“, a generat milioane de vizualizări la câteva ore de când a fost urcat pe platforma video. Filmările au avut loc la muzeul Luvru din Paris.

Turneul a început în Marea Britanie, la începutul lunii iunie și se va încheia pe data de 17 iunie, la Vancouver, în Canada. Recent, cei doi artiști au susținut un concert în Polonia, la Varșovia. Aceștia au avut parte și de un incident, care din fericire s-a rezolvat repede, cu ajutorul echipei tehnice.

Scena mobilă s-a blocat la înălțime în timp ce Beyonce interpreta piesa „Perfect“ din repertoriul artistului Ed Sheeran. Atât ea, cât și Jay-Z, au fost nevoiți să coboare pe o scară telescopică. Cântăreața a fost ajutată de mai mulți membrii ai staff-ului să ajungă în siguranță la sol, ținând cont de faptul că purta o pereche de cizme cu tocuri foarte înalte. Fanii au susținut-o și ei cu aplauze.

Beyoncé (36 de ani) și Jay-Z (48 de ani) s-au căsătorit pe 4 aprilie 2008 și au împreună 3 copii, pe Blue Ive și gemenii Rumi şi Sir.

Cântăreața americană a mai avut parte de un incident în timpul unui festival la care a participat alături de sora sa, Solange. Acestea au căzut pe scenă, dar au izbucnit în râs, după care s-au ridicat și au continuat spectacolul.

Citește și:

Andra, jurat la Vocea României: “Abia aștept să ajung pe scaunul de antrenor”

Chris Pratt și fiica lui Arnold Schwarzenegger, cel mai nou cuplu de la Hollywood

Sursă foto: hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter