EXCLUSIV | Bănică jr vrea copil cu Lavinia, dar n-o ia de nevastă!

De Libertatea.ro, pe

După două căsnicii eşuate, Ştefan Bănică jr (46 de ani) pare să fi dezvoltat o alergie la verighete.
În cercul său de prieteni se vorbeşte că, deşi în viaţa lui a intrat o nouă femeie, Lavinia Pârva, cântăreţul scuipă-n sân când vine vorba de căsătorie, pentru că s-a săturat de făcut şi desfăcut acte ori de schimbat buletine în care să scrie că e când însurat, când burlac. Însă faptul că nu se vede mergând iar la Starea Civilă nu-l împiedică să se viseze din nou tată…

Ştefan Bănică jr îşi alege bine femeile – n-a avut nici o consoartă urâtă, ba din contră! -, dar nu ştie să le păstreze prea multă vreme lângă el.

Aşa se face că a bifat două căsnicii şi tot atâtea divorţuri. Acum, deşi este implicat într-o nouă relaţie serioasă, cu Lavinia Pârva (29 de ani) – privită de mulţi ca sosia mai tânără cu 10 ani a fostei lui soţii, Andreea Marin -, cântăreţul preferă să rămână, oficial, necăsătorit.

În cercul lui de prieteni se vorbeşte că Bănică jr nu mai vrea să audă de însurătoare tocmai de teama unui nou mariaj eşuat. Degeaba pledează Lavinia pentru oficializarea relaţiei, chiar şi în secret, în afara ţării – cum, de altfel, a procedat Bănică şi cu Andreea -, degeaba părinţii ei fac presiuni, spunând că vor s-o vadă mireasă… Cel puţin deocamdată, cântăreţul e neînduplecat.

Citeste mai multe pe Libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter