Băieţii de la Animal X au cumpărat gazon de 13 metri pentru concertul aniversar din Club Tribute

De PR, pe

Membrii trupei Animal X vor susţine joi seară un concert aniversar în Club Tribute din Bucureşti, cu ocazia implinirii a 13 ani de activitate în muzica românească.
Pe lângă spectacolul ce va conţine hiturile lor din 1999 până în prezent, artiştii au pregătit elemente de decor cu totul speciale. Mai exact, la intrarea în clubul Tribute, ei îşi vor primi fanii pe un covor de iarbă verde lung de 13 metri.

Gazonul este o variantă a clasicului covor roşu şi reprezintă o nouă modalitate a artiştilor de a atrage atenţia publicului spre natură.

În plus, băieţii din trupa Animal X au pregătit 13 arbuşti de liliac, în ghiveci, pe care îi vor oferi la finalul concertului drept cadou la tombolă admiratorilor lor.

„Am crescut împreună, ne-am maturizat şi ne-am transformat împreună cu fanii noştri. Este normal ca acum, după 13 ani, să pregătim fanilor noştri un concert cu adevărat special”
, declară Şerban Copont de la Animal X.

Animal X este o trupă care a scris istorie în muzica româneasca prin hituri precum „Pentru ea”, „N-am crezut”, „Balada”, „Nisip purtat de vânt”, „Ca la început” şi au  avut cel mai mare fan-club din istoria trupelor româneşti.

Cea mai recentă piesă, „Doar tu şi eu”, se bucură de mare succes în topurile muzicale româneşti şi are peste 1,8 milioane de vizualizări pe YouTube.

Evenimentul de joi seară din Club Tribute începe de la ora 22:00, iar in deschidere va susţine un recital Classic Beat Orchestra. Preţul unui bilet de intrare costă 30 de Lei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter