La o lună de la naştere, Anna Lesko a slăbit spectaculos! Video

De Geo Berciu, pe

Anna Lesko a născut în lună cu o lună un băieţel, dar artista se poate deja lăuda că şi-a recăpătat silueta care a consacrat-o.

După ce a adăugat mai multe kilograme în timpul sarcinii, Anna Lesko a trecut la un program intensiv de slăbire. Pe lângă o alimentaţie sănătoasă, a cărei adeptă era oricum, cântăreaţa a adoptat un regim sportiv intens. Exerciţiile pe care le face în fiecare zi în sala de dans au ajutat-o să dea jos o parte din kilogramele acumulate în cele nouă de sarcină, iar dovadă în acest sens stă înregistrarea  video de la repetiţiile concertului pe care îl va susţine la sfârşitul acestei luni.
La o lună de la naştere, Anna Lesko a slăbit spectaculos! Video

Primul copil al cuplului Anna Lesko – Adrian Neniţă, aka DJ Vinny, cu şapte ani mai tânăr decât iubita lui, a venit pe lume la Maternitatea Polizu din Capitală şi va fi botezat Adam. „El este darul meu de la Dumnezeu! Abia acum ma simt o femeie implinita si cu adevarat fericita! Vreau sa impart aceste clipe de bucurie cu voi, dragii mei, cei care m-ati incurajat si m-ati sustinut in tot acest timp”, a scris cântăreaţa pe pagina ei de Facebook.
La o lună de la naştere, Anna Lesko a slăbit spectaculos! Video
Artista a ţinut secretă sarcina timp de şapte luni, pentru ca în ultima lună să se mândrească pe toate reţelele de socializare cu burtica ei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter