A scăpat de kilograme! Uite cum arată Anna Lesko la aproape două luni de la naştere!

De Geo Berciu, pe

Anna Lesko a uimit pe toţi cei prezenţi la un eveniment monden cu silueta ei, având în vedere faptul că artista a născut în urmă cu mai puţin de două luni.

Îmbrăcată într-o rochie în care predomina un mix de motive tradiţionale, de la broderia manuală cu pietre şi mărgele la extremităţi, până la fusta terminată cu volane, de inspiraţie andaluză, Anna Lesko a făcut furori pe covorul roşu de la cea de-a treia ediţie a Celebrity Awards. Toată lumea a remarcat silueta impecabilă a artistei, care a scăpat de kilogramele acumulate pe perioada sarcinei într-o perioadă scurtă: mai puţin de două luni. Secretul ei? Pe lângă o alimentaţie sănătoasă, a cărei adeptă era oricum, cântăreaţa a adoptat un regim sportiv intens. Exerciţiile pe care le face în fiecare zi în sala de dans au ajutat-o să dea jos o parte din kilogramele acumulate în cele nouă de sarcină, iar dovadă în acest sens stând imaginile cu silueta-i de invidiat.
A scăpat de kilograme! Uite cum arată Anna Lesko la aproape două luni de la naştere!
Câştigătoare a secţiunii „Vedeta cu cele mai incitante poveşti de presă”, la care au mai fost nominalizate Andreea Marin, Teo Trandafir, Alexandra Stan, Mădălina Ghenea, Antonia şi Iulia Vântur, în momentul în care a urcat pe scenă, artista le-a recomandat femeilor prezente la eveniment să facă copii cât mai mulţi şi cât mai repede pentru că, în viziunea sa, este cea mai frumoasă experienţă a vieţii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter