Andreea Antonescu, lecție de viață învățată de la tatăl său

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 22 septembrie 2021, 18:06
Andreea Antonescu a fost invitată în platoul emisiunii Vorbește lumea de la Pro Tv unde a vorbit despre perioada copilăriei sale, dar și despre trupa Andre.

Andreea Antonescu a povestit că inițial nici nu a fost vorba în familia ei despre muzică, ci altele erau preferințele părinților în privința carierei: La noi în familie se știa că trebuie să ajung doctor sau inginer, să duc tradiția mai departe. Muzica era subiect interzis, tata nu era de acord ca eu să fiu artistă, dar tot el nu a mai putut fi oprit. Mama mă fura de la școală și mă ducea la concursuri și festivaluri de muzică. Momentele de fericire deplină sunt cele pe scenă ăi cele alături de Sienna, fiica mea. Nu sunt talentată la desen sau pictură sau teatru, de aceea rămân la muzică. Nu m-am văzut niciodată făcând altceva. De aceea nu fac nici afaceri. Prima dată am urcat pe o scenă adevarată la Galați. Aveam 7 ani. Voiam ca publicul să reacționeze cum a reacționat la Laura Stoica, pe care o văzusem cu o seară înainte. Nu m-am dat jos de pe scenă până nu s-a ridicat în picioare. Am ieșit plângând din scenă, dar erau lacrimi de fericire” – a dezvăluit Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu, 9 ani

Andreea Antonescu la vârsta de 9 ani

Cât despre perioada în care cânta alături de Andreea Bălan în trupa Andre, Andreea Antonescu are doar cuvinte de laudă: „Proiectul Andre a fost proiectul vieții mele. Acolo s-a încununat toată munca pe care o depusesem de mică. Succesul a venit mai repede decât ne așteptam. Nu eram conștientă de ce se întâmpla. Îi mulțumesc tatălui meu, el a încercat să mă țină cu picioarele pe pământ.”

Totodată, Andreea Antonescu recunoaște că tatăl său i-a dat o lecție de viață importantă, lecție care-i folosește și astăzi: „Când aveam concerte eram obișnuite să fim servite cu un anume suc de portocale roșii. La un moment dat am avut un concert într-o localitate și când am cerut acel suc, organizatorii și-au cerut scuze că nu au așa ceva, dar că-mi pot oferi orice altă băutură. Atunci tata mi-a spus să nu mai cer niciodată altceva în afara de apă plată. Credeți-mă că și în ziua de azi cer apă plată când sunt întrebată ce servesc, indiferent unde mă aflu. N-am avut pretenții de divă. Tata mi-a spus că cel mai greu e să fii om.” – a dezvăluit Andreea Antonescu.

Citește și – Andreea Ibacka, prima declarație despre sarcină

Citește și – Anamaria Prodan dezvăluie secretul căsniciei perfecte

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter