Interviu cu Andi Moisescu: „Am supravieţuit asaltului sarmalelor”

De Libertatea pentru femei, pe Ultimul update Luni, 21 martie 2022, 14:03

Spune că i-ar fi foarte greu să trăiască fără simţul umorului
şi îl cred pe cuvânt. De ce consideră că România e ţara perfectă, dar şi despre cum se joacă băieţii lui de-a „Românii au talent”, am aflat de la Andi într-un dialog foarte lejer şi haios.
Cum ai început anul 2013?
Am trecut de sfârşitul lumii, am supravieţuit asaltului sarmalelor de Crăciun, al salatei boeuf şi al tobei de Revelion. Astea sunt cele trei mari hopuri culinare peste care trebuie să treacă poporul român în fiecare an. Şi am înţeles că din punct de vedere astrologic ne aşteaptă un an 2013 bun, chiar foarte bun.

Făcând o referire la Sărbători, cum sunt preparatele culinare la voi în casă, având în vedere că tu, Olivia şi copiii consumaţi mâncare crudă şi non-animală?

Ai să râzi, dar să ştii că preparate precum cele tradiţionale pot fi şi crude, negătite. Existe sarmale crude, arată identic, la gust e o oarecare diferenţă, dar sunt foarte bune. Se folosesc tot foi de varză, dar crude, şi înăuntru sunt diverse ingrediente, doar că nu ştiu să spun exact ce pentru că eu sunt doar degustător profesionist, nu le şi prepar. Câte ceva ştiu să fac, de exemplu salatele sunt crude, nu?! (râde) Dar să ne înţelegem, eu, de Sărbători, mai fac excepţii, nu sunt atât de strict în ce priveşte alimentaţia şi gust, ca fiecare. La cozonac nu mă pot abţine, mănânc măcar o felie… sau mai multe. (zâmbeşte)

Când reîncepe „Apropo TV” în 2013?
În foarte scurt timp, în februarie. Îmi dau seama că sunt deja opt ani de când am început şi de la o vârstă mi se pare că timpul trece mai repede.
Îl mai recunoşti? Cum arăta Andi Moisescu la începutul carierei

De unde vin toate ideile?
Ne adunăm toţi cei care suntem în echipă, opt la număr, în fiecare luni de la ora 12.00, apoi urmează o furtună de creiere, timp în care apar idei, deseori mai multe decât putem cuprinde într-o singură emisiune.

Una peste alta, în România se face publicitate cum ar trebui să se facă?
Da, cred că suntem o ţară norocoasă din acest punct de vedere. Oricum se percepe în tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Ce văd pe stradă sunt mostre de creativitate pe care le întâlneşti la orice pas.

În paralel va începe şi „Românii au talent”!

Da, este o perioadă încărcată, ştiu, nu-mi aduce aminte! (râde) E a treia oară când mi se întâmplă. Ştii cum e primăvara la mine? De multe ori simt nevoia unei măşti de oxigen. E o perioadă în care nu ştiu pe ce să mă concentrez mai repede.

Ar putea să te mai şocheze ceva?
Oh, da. Preselecţiile s-au şi încheiat şi noi ştim deja pe ce ne putem baza. În continua-re sunt acte artistice neaşteptate, cu toate că după două sezoane ai impresia că ai văzut tot ce se putea. Dar nu! De asta spun că poporul român are o putere de creativitate care depăşeşte puterea mea de imaginaţie.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter