Anamaria Ionescu, soția solistului de la „Fly Project”, despre trucurile ei de îngrijire a părului

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 august 2021, 14:04

Anamaria Ionescu (36 de ani), soția lui Tudor Ionescu (41 de ani), solistul trupei Fly Project, a dezvăluit câteva dintre trucurile la care apelează pentru a-și menține frumusețea și sănătatea podoabei capilare.

Fosta prezentatoare de televiziune nu este adepta tratamentelor costisitoare sau sofisticate pentru păr, dar are câteva ritualuri de înfrumusețare în acest sens. Anamaria a spus recent că a fost învățată de mama ei să aibă mereu grijă de felul în care arată și când vine vorba de înfrumusețare, acordă atenție mai ales părului și pielii.

„Legat de îngrijirea părului meu e cu totul altceva. Acolo folosesc multe chestii, tot felul de creme antitermice și măști pentru el, să îl mențin hidratat, pentru că sunt blondă și asta îl afectează destul de mult. Nu folosesc placă sau ondulatorul decât ocazional, foarte rar, și îi tai la o lună vârfurile. Nu fac parte din categoria femeilor care evită să se tundă. Fac ceva tratamente și pentru corp, de scurt timp, pentru că până acum Ilinca și business-ul meu mi-au ocupat tot timpul, fac niște tramante anticelulitice și saună yashi dom. Aș face și masaje de relaxare. Le consider raiul pe pământ, însă nu am destul timp. Sunt cu ochii pe ceas ori de câte ori îmi ofer timp pentru mine. E limitat”, a dezvăluit Anamaria Ionescu pentru Fanatik.

Citeşte şi: Ce inele de logodnă superbe au vedetele din România! Iată bijuteriile

Citeşte şi: Mihaela Rădulescu a împlinit 52 de ani. Cum arăta prezentatoarea TV la începutul carierei

Citeşte şi: Oana Zăvăranu, atac acid la adresa Oanei Roman: „Influencera de la Sorbona…”

Citeşte şi: Gabriela Prisăcariu, certată de medicul ei că s-a îngrășat prea mult. Câte kg are modelul în luna a opta de sarcină

Cum s-au cunoscut Tudor Ionescu și Anamaria

Tudor și Anamaria formează un cuplu de mai bine de 15 ani. Cei doi au împreună o fiică, Ilinca, în vârstă de 3 ani. Anamaria a fost, pentru o perioadă, dansatoare în trupa lui Tudor și așa a luat naștere povestea lor de dragoste.

„Eu am dansat în trupa lor vreo doi ani. Și de-acolo s-a născut dragostea noastră.” „Lucrăm într-un business artistic care nu e o corporație, înainte de orice trebuie să fim prieteni. Pentru că fără prietenie nu legi nimic. Oamenii care lucrează într-un studio, de exemplu, trebuie să se înțeleagă din priviri. Dar, pe lângă chestia asta, există clar o barieră între viața profesională și cea personală pe care am depășit-o cu Ana”, spunea Ana în urmă cu ceva timp, pentru OK! Magazine.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter