Alina Vidican se mărită cu iubitul milionar. ”Va avea un nou nume, curând”

De Unica.ro, pe
Relația dintre Alina Vidican și iubitul ei milionar, Claude, avansează cu pași repezi. Cei doi sunt pregătiți să facă pasul cel mare, nunta, și pare că se înțeleg excelent!

Milionarul american de origine braziliană care se iubește deja de câțiva ani cu fosta soție a lui Cristi Borcea a declarat că ”Alina va avea un nou nume, curând”, conform fanatik.ro

Cu toate că nu se cunosc prea multe detalii despre Claude Senhoreti, se știe că bărbatul deține mai multe companii mari și că are o pasiune extrem de scumpă – este pilot de curse, pasionat de ultimele modele de mașini.

Recent, el a făcut un gest frumos pentru iubita lui, Alina Vidican, și i-a dedicat o victorie, imprimându-și pe tricou numele ei… de după căsătorie. Este clar, așadar, că americanul are intenții serioase cu Alina, fapt demonstrat, de altfel, și de proba timpului.

Citește și – Maria Andria, fosta cucerire a lui Cătălin Scărlătescu, a pierdut o sarcină

Citește și – Madonna, dezvăluiri depre relația cu Michael Jackson: „Eu am iniţiat totul, el era un pic timid!”

Citește și – EXCLUSIV! Andreea Bălan a destăinuit totul în cel mai recent număr al revistei Unica

Citește și – Alexandru Ciucu, despre divorțul de Alina Sorescu: „Nu avem încotro”

Citește și – Alessandra Stoicescu, în costum de baie la 45 de ani. Cum se menține în formă

Cu toate că au preferat să trăiască o poveste de iubire discretă, relația lor a fost scoasă la lumină chiar de mama Alinei care, fiind foarte mândră de idila fiicei sale, a publicat primele poze pe internet cu Alina și Claude.

Alina Vidican a fost căsătorită cu Cristi Borcea din 2011 până în 2016. Împreună au doi copii, un băiețel pe nume Alexandru și o fetiță, Gloria. După divorțul de Cristi Borcea Alina a plecat în America cu copiii și s-a reinventat. S-a transformat în femeie de afaceri, cu ajutorul banilor primiți după separare, și și-a schimbat drastic și look-ul, cu ajutorul operațiilor estetice. Ea și Claude formează un cuplu de mai mulți ani, iar inelul pe care l-a primit de la milionar indică faptul că în scurt timp vor deveni soț și soție.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter