Alexandra Ungureanu, despre debutul în muzică: „Marius Moga mi-a spus: Așa sunt fetele cu voce, mai urâțele!”

De Unica.ro, pe

Alexandra Ungureanu a făcut recent o dezvăluire frapantă legată de colegul său de breaslă Marius Moga. Îndrăgita cântărață a vorbit în cadrul podcastului “Viața vedetelor”, de pe Youtube, că debutul ei în lumea muzicii a fost presărat cu o mulțime de obstacole.

Artista a spus că o bună perioadă de timp s-a simțit complexată de felul în care arată, iar la această lipsă scăzută de încredere în propria persoană a contribuit și Marius Moga. Pe vremea când ea era în backing vocals, compozitorul s-ar fi legat de aspectul ei fizic, adresându-i câteva vorbe care au deranjat-o.

“Pe vremea aceea făceam foarte mult backing vocals, eram implicată într-o mulțime de proiecte. Dar nu eram front (n.r. – solistă principală).

Și Moga spunea: așa sunteți voi fetele cu voce, sunteți urâțele. Eram în backing vocals. Am fost foarte supărată pe el. Dacă îl întrebi, probabil că a uitat episodul ăsta.

M-a complexat foarte mult. Eram ferm convinsă că nu am să-mi găsesc locul în muzică. Mă durea. Pe unde mă prezentam, aveam acea reținere. Îmi doream, dar eu știam că nu sunt 90-60-90. Eu eram o adolescentă timidă, cu urme de acnee pe față, nu aveam bani să mă duc la saloane.  Nu eram nici foarte slabă, nici grasă. Nu știa lumea să găsească în mine acel ceva. Eram terorizată psihic”, a povestit Alexandra.

Alexandra Ungureanu și mama ei au fost împreună la Asia Express

Îndrăgita solistă și mama ei au participat Asia Express – Drumul Împăraților. Parcursul lor în competiție a luat sfârșit în semifinală, iar Alexandra s-a declarat atunci copleșită de participarea la un astfel de show.

“Mulțumim de încurajări. Ne auzim mai târziu, merg să leșin puțin, pentru că în timpul cursei n-am avut timp și apoi am fost prea obosită. Nu știu dacă o să am vreodată vorbe să descriu ce am simțit în ziua aia”, a transmis solista, la scurt timp după eliminare.

Citeşte şi: Rețeta preparatului cu care Chef Florin Dumitrescu și-a cucerit soția

Citeşte şi: Cum se prepară prăjitura pe care românii au căutat-o cel mai mult pe Google, în 2021

Citeşte şi: Ce diagnostic a primit Liviu Vârciu după mai multe zile de spitalizare: „M-au văzut vreo 20 de medici”

Citeşte şi: Reacția lui Liviu Dragnea după apariția zvonului despărțirii de iubita sa, Irina

După începerea filmărilor pentru Asia Express, Alexandra Ungureanu mărturisea că experiența i s-a părut complet neașteptată, iar amalgamul de emoții și trăiri au făcut-o să realizeze că nu este atât de bine pregătită psihic precum credea.

„Credeam că psihic sunt pregătită pentru orice, ei bine, nu. Am plâns, ne-am perpelit, am și regretat, cine ne-a pus?! Haos total. Știam că va trebui să fac autostopul, dar știam sigur că asta va cădea în grija mamei. Mă bazez pe mama la capitolul convins oameni să ne ducă unde aveam nevoie, să li se facă milă să ne dea un colț de pâine și o pernă, ea e șefa. (…) În general, oamenii simpli, care nu au prea multe de oferit, vin în întâmpinarea noastră și ne oferă mult mai mult. Simți umilință și pierderea demnității în momentul în care ești disperat și omul te tratează ca pe ultimul gunoi, pe bune, de pe stradă. Ești închis, blocat, îți vine să plângi…”, mărturisea artista, în urmă cu câteva luni.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter