Actrița Sandra Oh a scris istorie la Globurile de Aur 2019. A doborât un record după 38 de ani

De Andreea Catrina, pe
Sandra Oh (47 ani), actrița cunoscută mai ales pentru rolul Cristinei Yang din serialul "Anatomia lui Grey", a scris istorie la Globurile de Aur 2019. Coprezentatoare a evenimentului, alături de comediantul Andy Samberg, Sandra Oh a fost una din marile câștigătoare ale serii. 

Cu toate că a plecat acasă cu un singur premiu, actrița a reușit, de fapt, să scrie istorie – este prima femeie de origine asiatică care câștigă un Glob de Aur pentru un rol principal într-o dramă („Obsesia Evei”), după 38 de ani! Cea care a mai reușit o astfel de performanță, înaintea ei, a fost Yoko Shimada (65 ani), în 1981, pentru rolul ei din „Shogun”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hollywood Reporter (@hollywoodreporter) on

Reacția părinților Sandrei Oh, la auzirea veștii că fiica lor a câștigat, virală pe internet

De îndată ce numele Sandrei Oh a fost pronunțat pe scenă, ca și câștigătoare a premiului pentru cel mai bun rol principal feminin într-o dramă, părinții actriței, prezenți la eveniment, s-au ridicat în picioare și au început să aplaude frenetic.

Camerele video au surprins momentul de maximă bucurie în care Oh Junsu și Jeon Young-nam mai aveau puțin și plângeau de fericire, iar întreaga scenă a devenit apoi virală pe internet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chiara Bazzurri (@c.bazzu) on

Așa cum era de așteptat, Sandra Oh a dedicat acest important premiu părinților ei. „Sunt doi oameni cărora aș vrea să le mulțumesc în acestă seară, pentru că sunt aici, alături de mine. E vorba despre părinții mei„.

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter