Actorul Joe Lara și soția sa au murit într-un cumplit accident aviatic

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 31 mai 2021, 13:24
Joe Lara, cunoscut datorită rolului din „Tarzan: The Epic Adventures”, și soția sa, Gwen Lara, au avut parte de un sfârșit tragic. Avionul în care se aflau cei doi și alte cinci persoane s-a prăbușit într-un lac din Tennessee. 

Joe Lara, actorul care a dat viață celebrului personaj Tarzan, a murit la vârsta de 58 de ani, după ce avionul în care se afla împreună cu soția lui, Gwen Lara, autoarea şi fondatoarea unui program de dietă, s-a prăbușit în lacul Percy Priest, aflat în apropiere de orașul Smyrna, din statul Tennessee. La bordul aeronavei de mici dimensiuni, un Cessna C501, se mai aflau alte cinci persoane. În urma teribilului accident nu au existat supraviețuitori, potrivit autorităţilor locale.

Avionul decolase sâmbătă, în jurul orei 11 dimineaţa, și se îndrepta spre Aeroportul Internaţional Palm Beach din Florida.

Citește și: Brad Pitt, surprins flirtând cu actrița Andra Day la gala premiilor Oscar 2021

Ce fetiță frumoasă are Matteo. Mia are un an

Andreea Ibacka, primele declarații despre numele celui de-al doilea copil

Smiley, hrănit de Anna Lesko. Cum a reacționat Gina Pistol

Cine a fost Joe Lara

Joe Lara s-a născut în San Diego, California, pe 2 octombrie 1962. El este cunoscut mai ales pentru interpretarea personajului lui Tarzan în filmul de televiziune CBS „Tarzan in Manhattan” din 1989 şi a serialului său „Tarzan: The Epic Adventures”, 1996 -1997.

Lara s-a mai remarcat în filme de acţiune precum „American Cyborg: Steel Warrior” (1993), „Steel Frontier” (1995), „Warhead” (1996), „Armstrong” (1998) şi „Doomsdayer” (2000). A trecut de la actorie la muzică country la începutul anilor 2000, lansând albumul „Joe Lara: The Cry of Freedom” în 2009, potrivit Libertatea.ro.

Începând cu anul 2000, Joe Lara a renunțat la actorie în favoarea muzicii country.  Acesta a lansat în 2009 albumul „Joe Lara: The Cry of Freedom”.

Sursă foto: Profimedia, Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter