Actorul Ewan McGregor a devenit tată pentru a cincea oară

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 29 iunie 2021, 11:03

Actorul Ewan McGregor (50 de ani), celebru pentru interpretarea faimosului personaj Jedi, Obi wan Kenobi, din trilogia „Star Wars”, a devenit tată pentru a cincea oară. Mary Elisabeth (36 de ani), partenera sa de viață, a adus pe lume un băiețel, care a primit numele Lourie. Acesta este primul copil pentru Mary Elisabeth.

Chiar dacă Ewan și Mary au ținut sarcina ascunsă, acum i-a dat de gol Clara McGregor (25 de ani), una dintre cele trei fete ale actorului din fosta căsnicie cu Eve Mavrakis. Clara a postat pe Instagram o poză în care îl ține în brațe pe cel mai nou membru al familiei.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Clara McGregor (@claramcgregor)

“Bine ai venit pe această lume, frățiorule. Felicitări tatălui meu și iubitei sale, Mary – este cel mai frumos cadou”, este mesajul Clarei, postat pe profilul său de Instagram.

Citeşte şi: Ben Affleck ar vrea să o ceară de soție pe Jennifer Lopez de ziua ei

După postarea Clarei, și sora sa Eshter (19 ani) a publicat o fotografie cu bebelușușul, în dreptul căreia a scris următoarele cuvinte: „Faceți cunoștință cu frățiorul meu, care arată ca un pirat. Recomand. Bine ai venit pe lume, Laurie”.

 

McGregor și iubita sa, Mary, sunt împreună din 2017 și s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru pelicula „Fargo”. În 2011, actorul a decis să adopte un copil, o fată pe nume Anouk.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter