Acasă la Prințul Harry și Meghan Markle. Cum arată sufrageria ducesei de Sussex

De Unica.ro, pe

Meghan Markle și-a surprins telespectatorii printr-o apariție neașteptată în sezonul final al show-ului „America’s got talent”. Ducesa de Sussex (39 de ani) a apărut în finala concursului de talente pentru a-l susține pe cântărețul Archie Williams (59 de ani). Spre deliciul fanilor și al publicului eimsiunii, Meghan a intrat în direct chiar din sufrageria ei. Astfel, preț de câteva momente, toată lumea a putut vedea cum arată living-ul cuplului regal, din Santa Barbera.

Locuința Prințului Harry și a ducesei de Sussex, în valoare de 14 milioane de lire sterline, are nouă dormitoare și 16 băi.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Din câte se poate vedea în imagini, camera de zi a cuplului regal britanic nu este amenajată într-o manieră foarte sofisticată, obiectele decorative fiind cât se poate de simple, dar alese cu bun gust: un ghiveci cu hortensii (florile preferate al ducesei), câteva cărți, lumânări parfumate și câteva boluri frumos pictate.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat din Los Angeles la sfârșitul lunii iulie pentru a locui în noua lor casă din Montecito, regiunea Santa Barbara, California. Reședința se află într-o zonă exclusivistă, în care locuiesc și alte celebrităţi precum Oprah Winfrey, Tom Cruise sau Ellen DeGeneres, potrivit The Sun.

Surse foto  – Facebook/Captura video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter