80.000 de tineri la Liberty Parade

De Unica.ro, pe

Aproximativ 80.000 de amatori de dance s-au înghesuit, în weekend, pe plaja Adras dintre Venus şi Saturn, la cea dea noua ediţie a celui mai zgomotos eveniment al verii, Liberty Parade.

Perimetrul alocat petrecerii a fost completat de miile de oameni care au făcut din plajă un al doilea spaţiu de petrecere, dar şi de cei care, pentru o seară, au avut ocazia să se costumeze în orice personaj şi-au dorit, pornind de la sudori, inspectori, luptători romani până la popi, „bebeluşi uriaşi” sau mumii.

„O s-o caut pe mama prin mulţime până dimineaţa”, scâncea un bebeluş supradimensionat, înfăşurat într-un pampers enorm şi trăgând dintr-o suzetă o combinaţie de whisky cu energizante.

Pe lângă zumzetul zecilor de mii de suflete care au adus cheful de distracţie pe nisipul de la Adras, cele 30 de ecrane de leduri şi jocul de lasere au fost completate de perucile imense şi viu colorate ale celor mai mulţi dintre înscrişii pe lista de distracţie.

„Au fost în jur de 80.000 de oameni, această cifră reprezentând cea mai mare înregistrată de la prima ediţie de Liberty Parade. Este un record”, spun organizatorii.

Citeşte continuarea pe evz.ro!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter