Wonder Lolita aplaudată la scenă deschisă

De Diana Zagrean, pe

Pe 29 iunie, în cadrul celui mai mare festival de modă din România în aer liber, Feeric Fashion Days din Sibiu, Wonder Lolita by Maria Simion a închis seara de gală cu o prezentare de modă de excepție.
Designerii spanioli, Ana Maria Galan și Maura Revuelta alături de reprezentanții Ambasadei Spaniei, invitați în cadrul Feeric Fashion Days, au ținut să o felicite pe Maria care a pregătit pentru defilarea pe pasarelă suspendată din Piața Mică a Sibiului, rochii cu corsete și crinolină, caracteristice perioadei Baroque, dar și interpretări personale Baroque-update. Schimbul de idei și impresii va aduce un suflu nou atît în colecțiile Mariei cât și în cele ale designerilor spanioli.

În cadrul show-ului de la Feeric Fashion Days a avut loc și avanpremieră colecției Vanda Boutique pentru Woder Lolita , o colecție de bijuterii și accesorii realizate manual din cristale Swarovski, dantelă, mătase, pene și alte pietre semiprețioase, modele accesoriilor fiind realizate de Maria Simion. Colecția va avea lansarea oficială la sfârșitul lunii iulie în cadrul unui eveniment exclusivist. Wonder Lolita a creat un spectacol impresionant pentru cei din public dar și pentru cunoscători.
Wonder Lolita aplaudată la scenă deschisă

Rochia spectaculoasă, de un albastru electric, purtată de Maria la finalul prezentării, pusă în evidența de colierul realizat de Vanda Boutique pentru Wonder Lolita, a fost vândută chiar în timpul prezentării.
Piața Mică a Sibiului a răsunat îndelung în încheierea serii de gală, aplauzele intetindu-se la apariția Mariei pe podium alături de modele colecției.

Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter