Vlad Miriță, tată pentru prima oară

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 26 ianuarie 2018, 11:30
Vlad Miriță trăiește una dintre cele mai importante și frumoase perioade din viața sa. Binecunoscutul tenor se pregătește să devină tătic pentru prima dată, iar de momentul în care-și va ține pruncul în brațe îl mai despart doar câteva zile.

Vlad Miriță s-a căsătorit în urmă cu doi ani cu aleasa inimii sale, Maria Natura, fost model, și iată că deja cei doi se pregătesc să devină părinți. Tenorul Operei Române a declarat pentru Libertatea că este pregătit din toate punctele de vedere pentru venirea pe lume a micuțului și este extrem de emoționat: „Ne pregătim de naștere care va fi peste doar câteva zile. Îmi doresc de foarte multă vreme un copil și acum visul mi s-a împlinit. Maria se simte bine, iar pentru bebeluș am cumpărat deja tot ce trebuie. Suntem foarte fericiți.”

Vlad mirita si maria natura

Vlad Miriță și soția sa, Maria Natura, vor deveni părinții unui băiețel

De asemenea, Vlad Miriță a dezvăluit că va avea un băiețel și că numele ales are o inspirație specială: „Abia așteptăm să apară bebelușul. Părintele nostru duhovnic i-a ales numele. Se va numi Justin. Am avut patru nume preferate pe care le-am trecut pe un bilețel: Constantin, Efrem, Victor și Justin. A ieșit Justin. Nașul de botez al micuțului va fi Dragoș, nașul nostru de cununie, care este medic veterinar” – a declarat tenorul pentru Libertatea.

Citește și – De ce nu se căsătoresc Carmen Brumă și Mircea Badea

Citește și – Cum arată fata Catincăi Roman. Și-a schimbat radical look-ul

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter