Iată cât de bine arată fosta sultană Hurrem din „Suleyman Magnificul” după naştere!

De Geo Berciu, pe

În urmă cu aproape o lună şi jumătate, fosta interpretă a sultanei Hurrem din „Suleyman Magnificul”, Meryem Uzerli, aducea pe lume o fetiţă la o clinică în Istanbul.
Meryem Uzerli, care în timpul sarcinii, s-a îngrăşat vizibil, a început acum, la aproape o lună şi jumătate de la naştere, să revină la forma iniţială. Aflată la Berlin, actriţa se bucură din plin de vremea frumoasă şi se relaxează plimbându-se cu scuterul prin  capitala Germaniei. Silueta fostei „sultane” este una de invidiat, semn că proaspăta mămică apelează deja la o cură de slăbire. Oare se pregăteşte pentru o apropiată revenire?
Iată cât de bine arată fosta sultană Hurrem din "Suleyman Magnificul" după naştere!

De altfel, înainte să nască, Meryem Uzerli a primit propunerea de a face reclamă unei firme de cosmetice în schimbul sumei de 1,5 milioane de dolari, iar producătorii serialului „Suleyman Magnificul” o au în vedere cu rolul sultanei Kosem, din serialul cu acelaşi nume, ale cărui filmări vor începe anul acesta.
Iată cât de bine arată fosta sultană Hurrem din "Suleyman Magnificul" după naştere!

Se pare că venirea pe lume a micuţei Lara i-a readus vedetei, cunoscută publicului din „Suleyman Magnificul”, zâmbetul pe buze. În ultima perioadă, viaţa actriţei a înregistrat o mulţime de încercări, de la părăsirea serialului care a consacrat-o, problemele de sănătate, despărţirea de iubit în timp ce era însărcinată şi până la găsirea unui noi proiect profesional de calibru.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter