Raed Arafat se va vaccina împotriva COVID-19. Momentul va fi transmis live

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 11 ianuarie 2021, 12:25

UPDATE: Raed Arafat s-a vaccinat împotriva COVID-19. Șeful DSU a mărturisit că gestul lui este unul de normalitate, pe care abia aștepta să-l facă.

„Este un gest de normalitate. Eu abia am așteptat să mă vaccinez. (…) Îndemnul meu este ca toți să înțeleagă că aceasta e speranța în acest moment (…) Îndemnul meu către toți e să nu asculte stirile nefondate despre vaccin”, a spus Arafat.

„Îndemnul meu pentru toți este să înțeleagă că aceasta este calea, speranța. Vaccinul este sigur, gratuit. Dacă cât mai mulți îl facem, poate reușim cât mai repede să ajungem într-o situație de normalitate”, a mai spus secretarul de stat.

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, se va vaccina astăzi împotriva COVID-19. Momentul va fi transmis live.

Secretarul de stat Raed Arafat se vaccinează împotriva COVID-19 astăzi, 11 ianuarie, în fața camerelor de luat vederi.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a și prințul Philip s-au vaccinat anti-COVID-19

Șeful DSU și ceilalți angajați ai Departamentului pentru Situații de Urgență vor primi vaccinul la Centrul de Vaccinare din cadrul Spitalului de Urgență „Prof. dr. Dimitrie Gerota” din București, potrivit știrileprotv.ro.

Citește și: Biserica Ortodoxă Română susține campania de vaccinare. Ce vor găsi românii în biserici

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 a început în România în data de 27 decembrie 2020, primul român vaccinat fiind o asistentă medicală de 26 de ani. Până în prezent numărul total de persoane care au primit vaccinul de la Pfizer BioNTech a trecut de 100.000.

Sursă foto: Profimedia

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter