Gigi Becali şi Oana Zăvoranu, cele mai populare vedete din România

De Adina Radu, pe

Dacă ne luăm după numărul apariţiilor în media, Oana Zăvoranu şi Gigi Becali sunt cele mai populare vedete ale lunii noiembrie, în România.

Cele mai populare vedete feminine vin din showbiz. Oana Zăvoranu, aflată pe primul loc, are 70 de apariţii înmedia, majoritatea fiind legate de certurile cu mama sa. Pe locul al doilea se află Andreea Marin, cu 66 de apariţii, urmată de Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu. Mihalea Rădulescu este pe locul al cincilea, iar Loredana Groza pe locul al nouălea.
Cele mai populare 10 vedete de sex masculin sunt din lumea sportului, cu o singură excepţie – Smiley, care are 86 de apariţii în luna noiembrie. Iubita lui, Laura Cosoi, este şi ea în topul celor mai populare vedete, cu 40 de apariţii, informează mediaTRUST, companie ce oferă servicii de monitorizare media.

Cea mai populară vedetă masculină, Gigi Becali, are nu mai puţin de 385 de apariţii în luna noiembrie, iar cele mai multe sunt legate de relaţiei Danielei Crudu cu fotbalistul Mihai Costea. Pe locurile următoare se situează Răzvan Lucescu, George Copos, Victor Piţurcă, Cristi Borcea, etc. Adrian Mutu este pe locul al şaptelea, în timp ce Cristi Chivu ocupă locul zece.

Aceste vedete au şi cel mai mare număr de apariţii pe coperţile revistelor, tabloidelor şi ziarelor sportive. 

Foto: arhiva Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter