Oana Ioniţă a luat lecţii de dans de la coregraful câştigătoarei Eurovision 2012

De PR, pe

Anul trecut, în Cehia, a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente internaţionale de dans. SDK Europe este locul unde se adună coregrafi şi dansatori de prestigiu mondial, eveniment la care a participat şi bebeluşa Oana Ioniţă.
Oana continuă să se perfecţioneze în arta dansului şi nu ratează niciun workshop, fie că este în ţară sau în străinătate. Anul trecut a decis să renunţe la vacanţă şi să meargă din nou la specializare în Cehia, la Brno.
Unul dintre coregrafi a fost Aus Ninja, pe numele lui Ausben Spotted Eagle Jordan II, cel care a pregătit-o pentru Eurovision pe câştigătoarea concursului, Loreen.
Este un profesor sever şi îmi aduc aminte că la cursul lui am făcut cea mai dureroasă febră muscular. Lucrează mult la detalii şi îi place ca mişcările să fie efectuate cu multă putere. A fost o onoare să-l cunosc şi cu ajutorul lui mi-am îmbunătăţit coordonarea şi am învăţat mai mualte despre acest minunat stil de dans, pe care l-a adaptat şi în coregrafia de la Eurovision„, a spus Oana Ioniţă.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter