Monica Pop, mărturisire surprinzătoare: ”Pot să devin foarte violentă verbal”

De Unica.ro, pe
Renumitul medic oftalmolog Monica Pop a vorbit recent, într-un interviu, despre faptul că este o persoană foarte sinceră, foarte directă și că aceste calități au făcut-o de-a lungul anilor să piardă și câteva prietenii, dar nu are niciun regret în acest sens.

Monica Pop susține că, în general, în orice relație, trebuie să existe bun simț și recunoaște că sunt situații în care poate să devină extrem de violentă verbal.

Cred că într-o relație, de orice fel, trebuie să existe limite de bună-cuviință. Eu pot să devin foarte violentă. Devin extrem de violentă verbal când se încalcă limitele de bună-cuviință. Folosesc tot felul de epitete. Sunt foarte directă și așa mi se pare corect. Am pierdut și prieteni pentru asta. Dar eu cred că prietenia adevărată e atunci când îi poți spune omului și unde greșește. Sunt foarte mulți oameni care nu pot accepta critica”, a mărturisit Monica Pop, în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars, ce va fi difuzată sâmbăta aceasta.

În plus, renumitul oftalmolog va mai povesti și alte experiențe incredibile din viața sa de medic, cât și din cea personală, dar va vorbi și despre durerea de a pierde oameni dragi.

Citește șiCum arată și cu ce se ocupă soțul medicului Monica Pop

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter