Monica Pop: “Am luat bătaie în fiecare zi…”

De Unica.ro, pe Ultimul update Duminică, 15 octombrie 2017, 17:40
Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din București, a făcut recent o serie de dezvăluiri uluitoare despre viața ei, din copilărie și până în prezent.

În încercarea de a găsi un factor declanşator al bolii sale, renumitul medic a mărturisit că “și-a revăzut întreaga viață” – “Îmi făceam altfel de reproşuri, mă gândeam dacă am păcate. Mi-am luat viaţa de la început, să văd câte prostii am făcut faţă de bunica. Săraca de ea, îi era ruşine să iasă pe stradă de câte prostii făceam. Am luat bătaie în fiecare zi, de la 7 la 12 ani, pe merit. A venit apoi şcoala, am mai făcut prostii, ca tot omul, la facultate şi mai multe…ca orice fel de tânără, am mai păşit şi pe lângă drum. Nu tare, dar mă gândeam <>. Nu întotdeauna am făcut ce trebuia în lumea asta!”.

Toate aceste dezvăluiri au fost făcute de către Monica Pop în cadrul emisiunii “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars. Emisiunea în care ea vorbește despre viața sa va fi difuzată sâmbăta aceasta.

Monica Pop a fost diagnosticată în urmă cu trei ani, cu cancer de colon. După mai multe operații și tratamente, ea a reușit să învingă boala.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter