Mesajul emoționant transmis de mama unui român rănit în atacul din Las Vegas

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 02 octombrie 2017, 18:07
Luca Icodean, un tânăr în vârstă de 23 de ani din Cluj-Napoca, se află printre sutele de răniți din atacul armat din Las Vegas. Băiatul este stabilit cu familia în SUA, în statul Nevada, și a participat la concertul de la festivalul de muzică country „Route 91 harvest”.

Acum starea lui este critică, iar mama băiatului a făcut apel la prieteni să se roage pentru el.

 „Nu postez chestiuni personale dar acum am cu adevărat nevoie de ajutor. Vă rog să vă rugaţi pentru fiul meu Luca, împuşcat în timpul atacului din Las Vegas. Chiar acum se află în operaţie în condiţii critice şi el ar aprecia rugăciunile voastre”, a scris Carmen Iclodean, care lucrează la un casino în Las Vegas.

Cel puţin 50 de oameni au murit, iar alţi peste 400 au fost răniţi în urma atacului armat ce a avut loc, luni, la un hotel unde avea loc un festival de muzică din Las Vegas, reprezentând cel mai grav atac armat ce a avut loc pe teritoriul Statelor Unite.

Aproximativ 22.000 de oameni participau la un festival de muzică country, aceştia fiind atacaţi de un individ care a deschis focul asupra mulţimii. În momentul atacului, atacatorul se afla la geamul unui hotel aflat în apropierea concertului.

Citește și – EXCLUSIV 11 septembrie 2001. Poveștile a patru români, martori ai atacurilor teroriste

Citește și – Curaj în fața terorii: mesajul unui bărbat rămas văduv către asasinii de la Paris

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter