Mesaj RO-ALERT la Târgoviște după ce un leu ar fi fost văzut pe străzi

De Unica.ro, pe

Un leu a fost văzut pe străzile din Târgoviște, iar autoritățile au transmis un mesaj RO-ALERT pentru a avertiza populația.

Locuitorii din Târgoviște au observat că un leu se plimba pe străzile din cartierul Priseaca, în zona unei benzinării, și au sunat la numărul de urgență.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa a transmis un mesaj RO-ALERT pentru a avertiza populația.

Citește și: Văduva lui Victor Socaciu, prima reacție după ce Marina Almășan a lansat o carte despre relația ei cu artistul

Volodimir Zelenski, despre negocierile dintre Ucraina și Rusia: „Cu fiecare nouă atrocitate, dispare dorința și posibilitatea de a negocia”

Cum și-a descoperit Andreea Bănică diastaza. Simptomele care au făcut-o să meargă la medic

Anamaria Prodan, ținută de mii de euro la un eveniment din Capitală. Cum s-a îmbrăcat impresara

A fost semnalată prezenţa unui animal sălbatic (leu) în municipiul Târgovişte, cartier Priseaca, zona staţia peco Helene! Evitaţi zona, rămâneţi în locuinţe! Păstraţi distanţa faţă de animal şi nu încercaţi să vă fotografiaţi cu acesta, se  arată în mesajul RO-ALERT transmis de ISU Dâmbovița, potrivit antena3.ro.

Mai multe echipaje de la ISU, Jandarmerie, Poliţie şi SMURD au ieșit pe teren pentru a captura animalul sălbatic, dar nu l-au găsit. Autoritățiile au spus că alerta ar putea fi totuși falsă. În plus, reprezentanții de la Grădina Zoologică au transmis că nu lipsește niciun animal.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter