Lună Plină în Leu și Eclipsă totală de Lună. Cum sunt influențate zodiile

De Mădălina Manole, pe
Pe data de 21 ianuarie 2019 va avea loc fenomenul de Lună Plină care se va forma în zodia Leu și va fi însoțit de o Eclipsă Totală de Lună, fenomen denumit și Luna Sângerie grație culorii pe care o capătă astrul în acest context. 

Întreg anul 2019 va fi amprentat de cinci eclipse, două dintre ele fiind în luna ianuarie. Prima eclipsă din 2019 a fost o eclipsă parțială de Soare care s-a format în semnul Capricorn. Atenție! Efectele eclipselor asupra tuturor zodiilor vor fi resimțite pe o durată de aproximativ jumătate de an de la data producerii.

Luna Plină, din punct de vedere al influenței astrologice pe care o are asupra zodiilor, reprezintă momentul încheierii unei etape, al culegerii roadelor și deschiderea unui nou capitol de viață. Pentru toți nativii este important să-și amintească ceea ce au făcut la Luna Nouă din Leu care s-a format în luna august a anului trecut și care a fost însoțită de o Eclipsă parțială de Soare. În funcție de ceea ce au început atunci, la Luna Plină de acum pot culege roadele și pot încheia acel capitol.

Luna Plină este considerat un aspect astrologic în general pozitiv care ne luminează viața, ne arată calea și ne aduce înțelepciune și înțelegere, însă, faptul că este însoțit de o Eclipsă totală de Lună ne va aduce surprize neașteptate, evenimente neprevăzute și răsturnări de situație în acele sectoare astrologice unde se formează Luna Nouă. Iată cum sunt influențate zodiile de Lună Plină și Eclipsă totală de Lună din semnul Leu!

Berbec

Luna Plină din Leu, însoțită de Eclipsa totală de Lună, le va aduce celor născuți în zodia Berbec surprize neașteptate și răsturnări de situație în sectorul sentimental, dar și al relației cu copiii. Nativii care se află în relații nefuncționale pot lua decizia de a se despărți de partener, însă și o nouă poveste de dragoste poate apărea în cazul celor singuri. În relațiile solide poate fi vorba de trecerea la un alt nivel, într-o nouă etapă, ceea ce poate însemna și faptul că unii nativi pot deveni părinți. Pe de altă parte, sectorul activităților creative și distractive se va activa și chiar și cei mai leneși dintre Berbeci se pot îndrepta către sport și activități detensionante și relaxante. Este un moment favorabil descoperirii de noi pasiuni, hobby-uri.

Taur

Luna Plină din Leu, însoțită de Eclipsa totală de Lună, le va aduce celor născuți în zodia Taur surprize neașteptate și răsturnări de situație în sectorul casei și al familiei. Unii nativi pot trece prin adevărate crize în familie, discuții neașteptate cu rudele, pot primi reproșuri și unele planuri pot lua o întorsătură neașteptată. De asemenea, în funcție de harta natală a fiecăruia, pot avea loc schimbări de domiciliu, unii pot lua decizia de a se muta înapoi acasă sau, din contră, pot renunța la a mai locui cu părinții.

Gemeni

Luna Plină din Leu, însoțită de Eclipsa totală de Lună, le va aduce celor născuți în zodia Gemeni surprize neașteptate și răsturnări de situație în sectorul comunicării, al învățării și al deplasărilor pe distanțe scurte. Nativii pot fi forțați să plece într-o delegație care nu le face plăcere sau, din contră, o călătorie poate fi amânată. Pe de altă parte, vor fi determinați să-și continuie studiile, să învețe, să se informeze și să se pregătească mai mult pentru atingerea obiectvelor. Pot începe cursuri de perfecționare profesională, însă trebuie să ia în calcul că procesul de captare a informațiilor poate fi anevoios din cauza eclipsei. O nouă etapă se poate deschide și în relația cu frații.

Rac

Luna Plină din Leu, însoțită de Eclipsa totală de Lună, le va aduce celor născuți în zodia Rac surprize neașteptate și răsturnări de situație în sectorul financiar, al banilor obținuți din muncă proprie. Nativii pot încheia un proiect și pot culege roadele, pot primi un bonus, o mărire de salariu, pot obține noi și avantajoase colaborări, însă nu este exclus ca unele colaborări mai vechi să se încheie. Faptul că întreg contextul astrologic este amprentat de eclipsă le cere acestora mai multă prudență în administrarea finanțelor. Nu este momentul să facă cheltuieli și nici investițiimajore, ci sfatul nostru este să-și deschidă un cont de economii.

Leu

Luna Plină și Eclipsa totală de Lună se vor forma întocmai în semnul lor, pe casa personalității, și vor aduce pentru cei născuți în zodia Leu ocazia să culeagă roadele a ceea ce au semănat în luna august a acestui an. Poate fi vorba de proiecte începute atunci și care acum se încheie cu succes (sau nu). Moment bun de afirmare. Axa relațională se va activa, iar acest aspect, în funcție de harta natală a fiecăruia, poate aduce încheierea unei relații care nu mai funcționează, dar și ocazia de a cunoaște o persoană care să le impacteze viața și să le trezească emoții și noi sentimente. Trebuie să luăm în calcul că eclipsa poate aduce surprize neașteptate și răsturnări de situație în sectoarele analizate, deci se recomandă prudență în toate acțiunile întreprinse în aceaste direcții.

Fecioară

Luna Plină din Leu, însoțită de Eclipsa totală de Lună, le va aduce celor născuți în zodia Fecioară surprize neașteptate și răsturnări de situație în sectorul subconștientului. Nativii vor trăi stări de interiorizare, de regret, de melancolie și chiar ușoară depresie și vor medita la ultima perioadă din viața lor. Nu este exclus ca amintiri și oameni din trecut să se întoarcă în prezent, să fie dezvăluite secrete, iar recomandarea noastră este să încerce să vindece tot ceea ce-i doare. Totodată, axa sănătății se va activa și pot apărea evenimente neprevăzute în această zonă. Pentru că în prim-plan va fi axa cardiovasculară, nativii care se știu cu afecțiuni cronice sunt sfătuiți să nu se suprasolicite și să se odihnească mai mult.

Balanță

Luna Plină din Leu, însoțită de Eclipsa totală de Lună, le va aduce celor născuți în zodia Balanță surprize neașteptate și răsturnări de situație în sectorul prietenilor și al planurilor de viitor. O etapă se poate încheia în acest sens, poate fi vorba de încheierea unui relații de prietenie sau nativii pot culege roadele unui proiect pe care l-au demarat în vara anului trecut. Pe de altă parte, în funcție de harta natală a fiecăruia, pot pune la cale un nou plan pe termen lung în asociere cu persoane din anturaj. Eclipsa va activa și axa relațională și nu este exclus să apară evenimente neprevăzute în cuplu, ceea ce poate înseamna fie o despărțire, fie trecerea la o nouă etapă, fie un nou partener.

Scorpion

Luna Plină din Leu, însoțită de Eclipsa totală de Lună, le va aduce celor născuți în zodia Scorpion surprize neașteptate și răsturnări de situație în sectorul socio-profesional. Nativii pot avea parte de o schimbare remarcabilă în carieră, de o întorsătură radicală care, de la caz la ca, în funcție de harta natală a fiecăruia, poate însemna schimbarea locului de muncă, a domeniului de activitate, dar și o avansare în funcție și recunoașterea meritelor. Pentru unii poate fi momentul afirmării și al îmbunătățirii imaginii profesionale, însă se cere prudență în toate acțiunile întreprinse în această perioadă.

Săgetător

Luna Plină din Leu, însoțită de Eclipsa totală de Lună, le va aduce celor născuți în zodia Săgetător surprize neașteptate și răsturnări de situație în sectorul studiilor, al călătoriilor și al relației cu străinătatea. Nativii pot primi vești șocante de peste hotare, pot încheia niște cursuri, posibil începute în vara anului trecut, și pot obține o diplomă, pot decide să studieze în străinătate sau pot relua/încheia o relație cu o persoană de altă cultură, religie, însă totul va sta sub semnul neprevăzutului ca urmare a eclipsei. Evenimentele de natură să le schimbe niște principii și mentalități nu vor lipsi. Moment bun să se debaraseze de prejudecăți.

Capricorn

Luna Plină din Leu, însoțită de Eclipsa totală de Lună, le va aduce celor născuți în zodia Capricorn surprize neașteptate și răsturnări de situație în sectorul financiar, al avantajelor materiale și al banilor deținuți împreună cu partenerul de viață sau terți. Nativii pot încheia un proiect demarat în vară și pot culege roadele sau pot pune pe picioare un plan mai vechi de îmbunătățire a finanțelor cu implicarea persoanei iubite sau a partenerilor de afaceri. De asemenea, pot avea parte de câștiguri surprinzătoare provenite din moșteniri, partaje, comisioane sau prime.

Vărsător

Luna Plină din Leu, însoțită de Eclipsa totală de Lună, le va aduce celor născuți în zodia Vărsător surprize neașteptate și răsturnări de situație în sectorul mariajului și al parteneriatelor. Nativii pot încheia un parteneriat profesional și pot culege roadele, însă aspectul va avea un impact puternic asupra zonei relaționale. Astfel, cei care se află în relații care nu mai funcționează, fie vorba și de căsnicii, pot decide să se despartă, să divorțeze, însă cei aflați în relații solide pot face marele pas către altar. Se cere prudență în toată această perioadă pentru că eclipsa poate aduce evenimente neprevăzute în acest sector.

Pești

Luna Plină din Leu, însoțită de Eclipsa totală de Lună, le va aduce celor născuți în zodia Pești surprize neașteptate și răsturnări de situație în sectorul muncii și al sănătății. Nativii pot primi noi sarcini și responsabilități sau pot lua decizia de a-și schimba jobul, însă sunt sfătuiți să fie prudenți la orice schimbare întreprinsă în această perioadă. Pe de altă parte, se pot confrunta cu probleme de sănătate și recomandarea noastră este să se odihnească mai mult și sub nicio formă să nu suprasolicite, mai ales că axa cardiovasculară este afectată puternic.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter