Lună Nouă și Eclipsă parțială de Soare pe 11 august 2018. Cum influențează zodiile

De Mădălina Manole, pe
Pe data de 11 august 2018 va avea loc fenomenul de Lună Nouă și va fi însoțit de o eclipsă parțială de Soare, dar care nu va fi vizibilă, însă, și din România. Aspectele vin cu o puternică influență asupra tuturor zodiilor, în funcție de sectorul astrologic unde se formează.

Luna Nouă este, de obicei, un aspect pozitiv și benefic zodiilor, simbolizând un nou început, preluarea inițiativei, demararea unui proiect sau deschiderea unei etape noi într-un anume domeniu din viață, însă atunci când este însoțită de o eclipsă de Soare vine cu surprize neașteptate de natură să schimbe complet contextul din prezent. Cu alte cuvinte, eclipsele, la modul general, produc răsturnări de situație.

Luna Nouă se formează acum în zodia Leu, iar aspectul aduce, la modul general, mai mult curaj, determinare, putere și multă îndrăzneală pentru toți nativii. În plus, trebuie să ținem cont că în această perioadă de două săptămâni, cam cât durează aspectele de lună nouă, Mercur, planeta comunicării și a tranzacțiilor, este retrogradă întocmai în semnul Leu, fapt ce va îngreuna suplimentar contextele astrale create de lună și eclipsă. Mercur retrogradează în Leu până în data de 19 august 2018, când își va relua mersul direct prin aceași zodie Leu.

Pe de altă parte, Soarele, energia, se află tot în zodia Leu până pe 23 august, prin urmare nativii vor primi ajutor și raze favorabile din partea sa în aceleași sectoare de viață în care vor fi afectați de Luna Nouă și Eclipsă, dar și de Mercur retrograd. Iată cum îți inflențează zodia Luna Nouă și eclipsa parțială de Soare din data de 11 august 2018!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de surprize neașteptate în zona sentimentală, iar dialogul cu partenerul de cuplu poate fi mult îngreunat. Conflictele vor fi la ordinea zilei, bazate cel mai mult pe interpretarea greșită a mesajului, a informației, iar acolo unde relația nu este bine sudată poate interveni despărțirea. Nativii singuri ar putea avea ocazia să întâlnească un partener, însă noua relație va porni greoi și vor avea de depășit câteva obstacole. Nu este, totuși, cazul ca nativii Berbec să se sperie, deoarece Luna Plină din 26 august va aduce raze întocmai în zona sentimentală, iar nativii care reușesc să depășească acum conflictele, atunci vor culege roadele.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de surprize neașteptate care se petrec în sectorul familiei, răsturnări de plan care vizează rudele, dar și locuința și activitățile legate de sectorul locativ. În unele cazuri, pot interveni mutări neașteptate. Este posibil ca în urma unor certuri cu părinții, unii nativi să-și facă bagajele și să plece de acasă. Pe de altă parte, cei care așteaptă un credit sau negociază cumpărarea unei case, s-ar putea să fie dezamăgiți și planurile să le fie date peste cap. Să nu uităm că Mercur retrograd este întocmai patronul comunicării și al tranzacțiilor.

Citește și – Trei zodii care se despart în luna august 2018

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter