Cum îți influențează zodia Mercur retrograd în Leu din data de 26 iulie 2018

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 18 iunie 2019, 00:22
Pe data de 26 iulie 2018 Mercur își va începe mersul retrograd prin zodia Leu, iar acest tranzit, care va dura aproximativ până în 20 august 2018, va avea influență asupra tuturor zodiilor.

 Retrogradarea este privită astrologic ca un mers înapoi al planetei, iar din punct de vedere astronomic înseamnă că planeta Mercur se află cel mai aproape de Pământ.

Mercur este planeta comunicărilor și a tranzacțiilor, iar atunci când este retrogradă, adică atunci când merge aparent invers, ne atrage atenția asupra aspectelor și situațiilor peste care am trecut în perioada în care se afla în mers direct. La modul general, Mercur retrograd aduce probleme de comunicare, blocaje în exprimare și defecțiuni la aparatură și la tot ce ține de mijloc de transport, inclusiv amânări de călătorii. Faptul că Mercur retrogradează în zodia Leului, zodie în care se află și Soarele în tranzit, va mai diminua din puterea sa și aspectul poate fi interpretat ca fiind mai puțin neplăcut. Iată cum îți influențează zodia Mercur retrograd în Leu din data de 26 iulie 2018!

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor fi răscoliți în plan sentimental. Mercur retrograd în Leu le cere nativilor o revizuire a relației cu partenerul de cuplu. Aceștia sunt sfătuiți să fie prudenți în dialog și în felul în care pun o problema în discuție.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor fi răscoliți în sectorul familiei și al locuinței. Mercur retrograd în Leu le cere nativilor o revizuire a relației cu membrii familiei, în special cu părinții, dar și o reevaluare a acțiunilor ce implică sectorul locativ, casa în care locuiesc.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor fi răscoliți în sectorul prietenilor, al cunoștințelor. Mercur, întocmai guvernatorul lor, retrograd în Leu, le cere nativilor să-și revizuiască atitudinea față de persoanele apropiate cu care intră în contact, de rude, vecini, prieteni, colegi.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor fi răscoliți în sectorul financiar. Mercur retrograd în Leu le cere nativilor revizuirea atitudinii față de modul în care obțin banii, față de o ofertă de colaborare, însă le poate aduce și renegocieri salariale.

Citește și – Chiron, Micul Înțelept și Vindecătorul, intră în retrogradare. Cum îți influențează zodia

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor fi răscoliți în sectorul parteneriatelor, atât parteneriate profesionale, cât și personale. Mercur retrograd întocmai în semnul lor le cere nativilor Leu să-și revizuiască, reevalueze și reanalizeze niște relații parteneriale, însă fără a lua decizii radicale deocamdată. Cel mai bine ar fi să aștepte ca Mercur să-și reia mersul direct pentru a nu face greșeli pe care mai târziu să le regrete.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor fi răscoliți la nivel mental. Mercur, întocmai guvernatorul lor, aflat în mers retrograd prin Leu, le cere nativilor să mediteze la acțiunile și evenimentele petrecute până acum în viața lor și să-și revizuiască atitudinea față de acele situații al căror impact nu a fost pe placul lor. Nu este momentul, însă, să ia decizii radicale, ci să aștepte ca Mercur să-și reia mersul direct.

Balanță

Cei născuți în zodia  Balanță vor fi răscoliți în sectorul prietenilor. Mercur retrograd în Leu le cere nativilor revizuirea atitudinii față de persoanele din anturajul lor și în special reevaluarea unor planuri făcute pe termen lung care pot avea legătură cu prietenii.

Scorpion

Cei născuți în zodia  Scorpion vor fi răscoliți în sectorul carierei și al imaginii. Mercur retrograd în Leu le cere nativilor revizuirea atitudinii față de șefi și colegi și restabilirea priorităților profesionale. Nu este momentul deciziilor radicale, deoarece pe mersul direct al lui Mercur s-ar putea să le regrete.

Citește și – Soarele intră în semnul Leu pe 23 iulie 2018. Iată cum îți influențează zodia acest aspect!

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor fi răscoliți în sectorul călătoriilor și al principiilor de viață. Mercur retrograd în Leu le aduce nativilor evenimente, posibil legate de o deplasare, de natură să le schimbe ideile, prejudecățile și concepțiile greșite despre viață și le cere să se reafirme în plan personal.

Capricorn

Cei născuți în zodia  Capricorn vor fi răscoliți în sectorul financiar. Mercur retrograd în Leu le cere nativilor revizuirea atitudinii față de bani și le cere să cheltuie cu prudență și să învețe să facă economii. Nu este momentul investițiilor de amploare.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor fi răscoliți în sectorul mariajului și al parteneriatelor de afaceri. Mercur retrograd în Leu le cere nativilor revizuirea relației de cuplu, dar și a relațiilor profesionale și de colaborare pe care le au, însă nu va fi momentul deciziilor importante. Nativii trebuie să aștepte până la revenirea în mers direct a lui Mercur pentru a nu-și regreta ulterior acțiunile.

Pești

Cei născuți în zodia Pești vor fi răscoliți în sectorul muncii și al sănătății. Mercur retrograd în Leu le cere nativilor revizuirea responsabilităților de la locul de muncă, reprioritizarea sarcinilor și analizarea în detaliu a ofertelor de colaborare ce vin spre ei. Nu este momentul să ia decizii importante de schimbare a locului de muncă, ci să amâne până la revenirea în mers direct a planetei Mercur. De asemenea, le cere mai multă atenție și prudență în tot ce este legat de starea de sănătate.

Citește și – Jupiter, Marele Benefic, reintră în mers direct prin semnul Scorpion. Iată cum influențează fiecare zodie în parte

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter