Mărturia unei mame după ce a fost găsită leșinată în mașină, din cauza unei supradoze

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 01 noiembrie 2017, 17:45
Erika Hurt, o femeie în vârstă de 26 de ani a fost găsită de polițiști leșinată la volanul unui autoturism, după o supradoză de heroină. Încă avea seringa în mână, iar băiețelul ei plângea de ore în șir pe bancheta din spate a mașinii.

Ofițerii i-au dat femeii doua doze de „narcan”, un drog care este folosit în situații de urgență pentru a inversa efectele unei supradoze. Femeia a fost ulterior transportată la spital, iar după externare a fost trimisă la închisoare pentru posesie de droguri și neglijarea copilului.

La un an de la incident, Erika spune că a renunțat complet la consumul de substanțe interzise și este o mamă responsabilă pentru fiul ei Parker. Ea a explicat recent, printr-un mesaj postat pe Facebook, cum i-a schimbat viața acea fotografie dură:

„M-am gândit serios timp de o lună dacă să repostez o imagine atât de dureroasă, care mă arată în cel mai rău moment al vieții mele. Am decis să îmi asum faptele. Anul trecut, am luat o supradoză de heroină în timp ce eram în mașină, într-o parcare… Da, copilul meu drag era cu mine în mașină… Dar poate ce nu știți este că acest incident a avut loc exact cu un an în urmă.


Am decis să repostez această imagine pentru că ea descrie perfect cum arată dependența de heroină. De asemenea, pentru că nu vreau să uit niciodată unde m-a adus consumul de droguri. Singurul lucru pe care l-am știut după acea zi a fost că viața mea trebuie să se schimbe radical.

Astăzi, sunt din nou o mamă pentru fiul meu. Astăzi sunt capabilă să fiu recunoscătoare pentru că am o dovadă solidă pentru ceea ce poate face dependența de droguri dintr-un om.

Am avut mii de momente critice, prea multe ca să le pot enumera. Dar știu că nu m-am recuperat singură ci am avut un grup mare de susținători, care au stat zilnic în spatele meu pentru a mă ajuta să îmi revin”, a fost mesajul femeii pe rețeaua de socializare.

Citește și – Actori care au murit de supradoză. Philip Seymour Hoffman, doar unul dintre mulţi

Citește și – Poveste adevărată: drogurile distrug vieţi!

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter