S-a aplecat să își ridice copilul și a simțit ceva pocnind. Viața ei s-a schimbat drastic

De Oana Savin, pe
O femeie s-a aplecat să își ridice copilul din pătuț și a simțit cum ceva a pocnit în interiorul ei. În acel moment viața ei s-a schimbat complet. Amanda Shipp a povestit cum într-o clipă toată viața a luat o turnură neașteptată.

După ce timp de șase ani au încercat să facă un copil, Amanda și soțul ei, Bennie, au fost într-un final binecuvântați cu o fetiță. Apoi, la 10 luni de la nașterea micuței, tânăra a rămas din nou însărcinată, de data aceasta cu un băiețel, notează Mirror.

Totul era perfect, până când, într-o zi fatidică și un accident ciudat au făcut ca toată lumea ei să se năruie. Tot ce a trebuit să facă a fost să se aplece să își ridice copilul din pătuț. Femeia a împărtățit povestea sa de viață pe un website.

Când fiul meu avea două luni, viața mea a luat o turnură neașteptată. Îmi amintesc acea zi ca și cum ar fi fost ieri, ziua în care totul s-a schimbat”, a început Amanda să povestească.

Citește și: Tânără cu handicap, jignită după ce a ajuns în finala Miss Italia. Replica ei este genială

M-am aplecat să îmi ridic bebelușul și am simțit ca și cum ceva s-a rupt. Mi-am scăpat copilul în pătuț și mi-am auzit fetița plângând în cealaltă cameră, dar nu mă puteam mișca. Mi-am sunat soțul și el a venit imediat acasă și m-a dus la urgențe. Nu puteam simți nimic în afară de durere”, a spus ea.

Medicii și-au tot dat cu părerea, dar niciunul nu a avut un diagnostic precis. Ba chiar mai mult un medic i-a prescris un tratament cu steroizi care i-a provoccat tendințe suicidale.

Acele medicamente și-au pus amprenta pe mine, dar măcar acum puteam să merg și să fac lucruri obișnuite”, a precizat Amanda.

S-a aplecat să își ridice copilul și a simțit ceva pocnind. Viața ei s-a schimbat drastic

Foto: Amanda, înainte de accident

Dar lucrurile au luat o turnură ciudată, când mama veselă a început să aibă gânduri întunecate.

Am început să mă simt diferit, foarte tristă. Simțeam că este o idee bună să mă arunc de pe un pod. Toate inhibițiile mele dispăruseră. Mi-am sunat doctorul și i-am zis că ceva este în neregulă, dar ea mi-a spus că va trece și să continuu să iau aceleași medicamente. Într-o zi nu am mai putut suporta durerea. Am ajuns de la o mamă casnică la o persoană inutilă care nu prea reușea să se ridice din pat”, a mai spus femeia.

Amanda a încercat să se sinucidă, luând un pumn de pastile, însă și-a revenit. Imediat a fost trimisă la un spital, unde i s-a explicat că are nevoie de operație la coloană.

S-a dovedit că i se deplasaseră patru discuri de la coloană și i s-a spus că medicația pe care o luase până în acel moment conducea la „un risc ridicat de tendințe sinucigașe”.

Atunci, tânăra a fost nevoită să se opereze, iar soacra sa a venit din Africa de Sud pentru a o ajuta să aibă grijă de copii.

Dar cumnata sa a fost diagnosticată între timp cu o tumoare și i s-a spus că mai are câteva zile de trăit. Atunci, soacra s-a întors acasă.

Citește și: O femeie bea două pahare de urină pe zi pentru a-și trata alergiile

În acel moment am văzut cum soțul meu s-a uitat la mine pentru prima dată cu dezgust. Nu putea să mă lase singură și să meargă în Africa de Sud cu copiii. Nu puteam să mă ridic singură din pat. Am plâns, m-am simțit vinovată”, a continuat Amanda povestea.

Mariajul celor doi a început rapid să se destrame și după ce o operația nu a reușit să îi amelioreze condiția Amandei, s-au despărțit.

Din fericire, lucrurile au început să se îmbunătăească pentru tânăra mamă.

S-a aplecat să își ridice copilul și a simțit ceva pocnind. Viața ei s-a schimbat drastic

Foto: Amanda, înainte și după operația la coloană

După o altă operație la coloană, ea și-a dedicat timpul îmbunătățirii sănătății ei și chiar a angajat un antrenor personal să o ajute să își recapete puterea și mobilitatea.

Curând și-a dat seama că îi place să petreacă timp la sală și a devenit ea însăși antrenor personal care îi ajută pe ceilalți.

Chiar în acea sală l-a cunoscut și pe actualul ei soț, care are și el o fiică. Acum, cei doi își cresc împreună copiii, ca o familie.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter