Maluma i-a furat o piesă lui Fuego. Ce spune artistul român despre plagiat

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 08 februarie 2018, 13:09
Maluma, cel mai hot artist latino-american al momentului care face ravagii la nivel internațional cu piesele sale și colaborările de excepție cu artiști celebri precum Shakira, Ricky Martin sau Thalia, a fost acuzat de plagiat.

Piesa Corazon a lui Maluma, care a adunat peste jumătate de miliard de vizualizări ar fi, de fapt, furată de la Fuego. Criticii de profil susțin că între melodia „Corazon” și „Sărut, femeie, mâna ta”, interpertată de Fuego, este o asemănare izbitoare. Pe de altă parte, Maria Cârneci a declarat pentru postul de televiziune B1 TV că nu există nicio îndoială și că Maluma l-a copiat pe Fuego: „Categoric există asemănări. Nu știu cât este de dispus Paul să meargă să-l caute pe Maluma. Poate să ducă piesa lui în original și să demonstreze la forurile care se ocupă la nivel internațional. Sunt oameni de specialitate, nu vor confunda do major cu do minor. Paul, dacă-l ține buzunarul, nervii și timpul, poate merge să-și caute dreptatea. Seamănă izbitor. Din câte știut eu, dacă 3-4 măsuri sunt identice, artistul X a plagiat dintr-o altă piesă internațională” – a declarat Maria Cârneci.

La rândul său, Fuego, pe numele real Paul Surugiu, a lămurit situația pe contul său personal de Facebook, artistul nepărând deranjat de asemănarea dintre melodii: Dragii mei, se tot vorbește, în ultimele zile, despre subiectul ce spune că piesa „Sărut femeie, mâna ta!” ar semăna izbitor cu un hit internațional recent al cântărețului Maluma!  Melodia, inclusă pe albumul meu „Cântați cu mine”, a fost lansată în anul 2008, ea fiind creatia compozitorului Yan Raiburg, un talentat cantautor, cel care mi-a creat doua albume întregi pana in prezent! Eu știu ca muzica seamănă, ea fiind un limbaj universal al tututor! Așadar, orice-ar fi, sa ne bucurăm de ce ne poate oferi muzica!”, a concluzionat Fuego.

Citește și – În sfârșit! Ea este iubita lui Maluma și este cunoscută de toată lumea!

Citește și – Reacția lui Luis Fonsi după ce “Despacito” nu a primit niciun premiu la Grammy Awards 2018

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter