Varciu ia bătaie de la Iftimoaie, la “Roata Norocului”

Miercuri, 20 iunie, de la ora 20.00, Liviu Varciu dă startul show-ului “Roata Norocului”, la Kanal D!

Concurent in prima editie “Roata norocului” este celebrul luptator K 1 Ionut Iftimoaie, castigurile obtinute de acesta urmand sa mearga catre Asociatia Invinge Autismul. Alaturi de Ionut Iftimoaie, in prima editie “Roata norocului” concureaza Sidonia-Carmen Goldstein, din Dej, si ieseanca Roxana Bejan. Daca Sidonia si-a invins teama de a vorbi in public si a venit la “Roata norocului” sperand ca sansa  va fi de partea ei, Roxana afirma increzatoare ca nu-i este frica de nimic si ca Roata ii va purta noroc.

“Pentru ca avem un invitat de vaza ne-am gandit sa dezvoltam si o tematica speciala in aceasta emisie, asa ca va invitam sa ne urmariti evolutia in , la rundele in care orice este posibil! Ana-Maria si-a pus si ea manusile de box, gata sa intimideze orice consoana sau vocala care ne-ar putea da de furca la panoul cu puzzle-uri!”, a spus Liviu Varciu.

Nu lipsesc din emisiune momente  inedite precum cel in care Liviu Varciu face imprudenta sa il provoace pe Ionut Iftimoaie la lupta. Luptatorul K1 isi ia profesia in serios asa ca prezentatorul show-ului va afla pe pielea lui ce atingere prieteneasca poate oferi Iftimoaie, dar si cat e de mic un platou de televiziune atunci cand vrei sa scapi din calea “uraganului”.
Cat de sifonat a iesit Liviu Varciu din inclestarea cu Ionut Iftimoaie, cine va reusi sa intoarca sansa in favoarea sa, dar si cine va pierde un castig important intr-o secunda de neatentie veti afla urmarind  prima editie “Roata norocului”, prezentata de Liviu Varciu miercuri, 20 iunie, de la ora 20.00, la Kanal D.
Foto: arhiva Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter