Jennifer Lawrence va anunţa nominalizările Oscar

De Nicoleta Galeteanu, pe

Recent intrată în vizorul marilor producători de filme, Jennifer Lawrence a primit marea onoare de a anunţa nominalizările pentru prestigioasele premii Oscar din acest an.
Nominalizată la rândul său la ediţia de anul trecut, pentru rolul magistral interpretat în pelicula „Winter’s Bone” (2010), tânăra actriţă Jennifer Lawrence (21 ani) va face în acest an onorurile la conferinţa de presă din 24 ianuarie, când vor fi dezvăluite mult aşteptatele nominalizări pentru premiile celei de-a 84-a ediţie Oscar.

Actriţa i se va alătura preşedintelui Academiei Americane de Film, Tom Sherak, urmând să anunţe împreună norocoşii competitori din cursa pentru o statuetă Oscar.

Anul trecut, Jennifer Lawrence a primit prima nominalizare la Oscar, la categoria cea mai bună actriţă, pentru rolul principal din filmul „Winter’s Bone” (Mâinile tatălui meu), semnat de regizoarea Debra Granik şi nominalizat la patru categorii în total.

Pe Lawrence urmează să o vedem în următorul fenomen Twilight, aşa cum se anunţă primul film “The Hunger Games” dintr-o serie care se anunţă de mare succes. Fimul va fi lansat în cinematografe în martie.
Jennifer Lawrence va anunţa nominalizările Oscar

Ceremonia de decernare a premiilor Oscar va avea loc la Kodak Theatre din Los Angeles, pe 26 februarie 2012.
Foto: hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter