Irina Nicolae petrece 1 Decembrie in Japonia! “Viata ma poarta mereu in A.S.I.A.!”

De PR, pe

Irina Nicolae marturiseste ca Romania a ramas locul ei de suflet, in care se simte oricand acasa, chiar daca locuieste de cativa ani la Budapesta si calatoreste des in toate colturile lumii.
Artista, autoarea cartilor pentru copii cu personajul Dovlecel, va petrece 1 Decembrie la mii de kilometri distanta, tocmai la Tokyo, unde are mai multe intalniri de afaceri.

Cu toate ca isi petrece majoritatea timpului peste hotare, Irina recunoaste ca este mandra ca s-a nascut si s-a educat in Romania.

“Pe 1 decembrie voi fi Japonia, in Tokyo, departe de tara mea, fizic, dar cu sufletul intotdeauna aproape. Interesant cum viata ma poarta mereu in A.S.I.A.! Cred cu tarie ca acolo unde distanta desparte, sufletul apropie! Sunt roman si nu-mi neg originea. Sunt mandra ca m-am nascut, m-am format si educat in tara mea. Le doresc tuturor romanilor multa sanatate, liniste, prosperitate si multa visare. Nu incetati sa visati si sa luptati pentru ceea ce va doriti in viata, nu renuntati niciodata la lupta, caci victoria va veni negresit!”, declara Irina Nicolae.

Irina Nicolae este autoarea cartii de povesti pentru copii “In Tara lui Dovlecel” si a liniei de volume educative “Invata cu Dovlecel”. Anul acesta, vedeta a lansat aplicatia interactiva pentru iPad si iPhone “Dovlecel”, care a devenit, in scurt timp, cea mai de succes aplicatie interactiva pentru copii din Romania.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter