George Clooney:“E cineva rănit de zvonurile că aș fi gay?”

George Clooney pare să fie un diplomat desăvârșit. De ani de zile reușește să dea impresia că zvonurile privind presupusa sa homesexualitate nu-l deranjează cu nimic. Revista “The Advocate” a reușit totuși să smulgă de la actor câteva declarații pe această temă.

“Viata mea privată rămâne privată și sunt foarte mulțumit de asta.”, declară actorul, completând: “E cineva rănit de zvonurile că aș fi gay? Probabil și după ce voi muri se va spune asta. Așa că nu îmi păsa prea mult.“

Și totuși de ce nu a ieșit niciodată la rampă pentru a infirma știrile care, periodic, fac să pălească frumoasele doamne alături de care se afișează?

“E amuzant, dar ultimul lucru pe care l-aș face e să mă dau cu capul de pereți strigând: sunt niște minciuni. Ar fi incorect și lipsit de delicatețe față de bunii mei prieteni din comunitatea gay. Nu vreau să pară că a fi homosexual este un lucru rău.”

Dimpotrivă, George Clooney și noua sa iubita, Stacy Keibler, formează unul din cuplurile cele mai active de la Hollywood care sprijină egalitatea de șanse a minorităților sexuale. Pe 3 martie actorul urmează să participe la un eveniment dedicat sprijinirii comunităților gay.

Și amicii săi Matt Damon și Brad Pitt au dovedit un simț al umorului deosebit față de zvonurile că George Clooney ar fi atras de bărbați. În 2009, aflați la Festivalul de Film de la Veneția, s-au distrat pe seama unui reporter căruia Pitt i-a spus că o va lua de soție pe Angelină Jolie când și “George Clooney se va căsători cu iubitul sau”.  Gluma l-a determinat pe ziaristul italian ca mai târziu să apară în fața lui Clooney și să solicite un pupic.

În același interviu acordat revistei „The Advocate”,  Clooney nu exclude posibilitatea de a juca un personaj gay în viitor:

“Am găsit de curând un scenariu interesant pe această temă și aș putea fi regizor sau chiar actor într-un astfel de film. Nu am prejudecăți, dacă e un scenariu bun, mă bag.”

Deocamdată, actorul in varstă de 50 ani ne încântă pe marile ecrane cu “Ziua Tradatorilor” și “The Descendants”, iar pe finalul lui 2012 va apare în filmul “Gravity” alături de Sandra Bullock.

Foto:Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter