Anais Gallagher, fiica starului Oasis, model la 11 ani

De Nicoleta Galeteanu, pe

Are doar 11 ani, dar Anais Gallagher, fiica solistului grupului Oasis, se visează încă de pe acum un top model celebru. Recent, fetiţa artistului a semnat primul său contract cu o agenţie de modele.
Noel Gallagher şi Meg Matthews par să fie doi părinţi moderni cu copii foarte maturi, ce se gândesc încă de la vârste fragede la cariera lor de viitor.

Anais Gallagher, care urmează să împlinească luna aceasta 12 ani, a făcut primul pas spre cariera sa, devenind model la celebra agenţie de modele din Marea Britanie, Select Model Management, potrivit The Telegraph.

Aceasta şi-at fi descoperit vocaţia după ce a apărut într-un shooting realizat de celebrul fotograf peruan, născut în Lima, Mario Testino, scrie presa străină.

Deocamdată, tatăl lui Anais, solistul Oasis, nu a făcut niciun comentariu legat de decizia fiicei sale în a se lansa în modelling.

Extrem de fermecătoare, dar emanând un aer de seriozitate şi inocenţă, Anais Gallagher a impresionat în fotografiile făcute de Testino, după ce mama sa, Meg Mathews, le-a postat pe contul său de Twitter, însoţite de un comentariu în care îşi exprimă mândria: “Nu m-am putut abţine. Ea este Anais, surprinsă de Mario Testino“.
Anais Gallagher, fiica starului Oasis, model la 11 ani

Despre tânărul topmodel de 11 ani, presa scrie deja că va deveni următoarea Kate Moss, deşi şi sora mai mică a celebrului model, Lottie Moss defilează de mult pe podiumuri. De la vârsta de 14 ani.

Noel Gallagher şi Meg Matthews s-au căsătorit în 1997 dar au divorţat în 2001.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter