5 femei super sexy. Vezi care e secretul lor

De Diana Zagrean, pe

Un fotomodel este o femeie frumoasă, care se îngrijeşte şi se luptă să supravieţuiască în lumea modei. Dar ce spuneţi dacă în ultimii ani, definiţia unul model de succes nu a mai ţinut cont de sex? Iată 5 femei super sexy. Vezi care e secretul lor şocant.

Valentijn De Hingh

Celebră încă de când era un …băieţel, Valentijn De Hingh a fost subiectul unui documentar despre copii cu probleme de acceptare a propriei sexualităţi.
Mai târziu, la 17 ani şi 1,80 înălţime, cu o operaţie de schimbare de sex la activ, frumoasa blondă olandeză era un model de succes.
5 femei super sexy. Vezi care e secretul lor
Cum a continuat să crească în înălţime, ajunsă la 1,86m, Valentina a fost exclusă din modeling, pentru că era deja prea înaltă.
S-a înscris la Facultatea de Litere din Amsterdam, sperând să  devină măcar jurnalist de fashion, dar succesul mai multor fotomodele transsexuale a convins-o să încerce din nou.

Jenna Talackova

5 femei super sexy. Vezi care e secretul lor
Canadianca superbă a stârnit controverse în ţara natală, după ce a câştigat în instanţă dreptul de a participa la Miss Universe Canada.
Organizatorii o descalificaseră din cauza faptului că era o femeie transsexuală, dar asta nu a oprito într-un final să ajungă în primele 12 concurente.

Amelia Maltepe

5 femei super sexy. Vezi care e secretul lor
Un model exotic, de 23 de ani din Bangladesh, care trăieşte în Canada. Până aici, nimic spectaculos.
Dar ceea ce nu multă lume ştie este că Amelia s-a născut bărbat. Ea a crescut într-o familie musulmană cu reguli foarte stricte şi abia când a emigrat în America a putut să înceapă să-şi schimbe înfăţişarea, pentru a se potrivi cu sentimentele ei.
Iubitul ei spune că nu a ştiut că iese la întâlnire cu un bărbat când a cunoscut-o şi că nu l-a deranjat deloc acest lucru. El o iubeşte pe Amelia ca femeie, aşa cum a cunoscut-o şi familia lui o place foarte mult.
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter