Eveniment inedit în capitală cu ocazia zilei de 8 Martie

De Unica.ro, pe

Universul DallesGO PR, în parteneriat cu Sindicatul Național al Agenților de Poliție din România, cu sprijinul GMP PR, Stilultau.ro, Insidio Media și BRONEC Company, lansează campania “SĂ NE IUBIM ÎN TRAFIC’’
Ideea campaniei ”SĂ NE IUBIM IN TRAFIC„ a pornit de la faptul că majoritatea bărbaților consideră că femeile nu știu să conducă mașinile în trafic. Adevărul este că oricui i se poate întâmpla să i se oprească motorul la semafor și să nu mai pornească, să încurce benzile de circulație sau să uite să semnalizeze. Însă, dacă acest lucru li se întâmplă femeilor, acestea sunt claxonate, agresate cu cuvinte și gesturi obscene sau sunt invitate la plimbare sub clar de lună prin diverse zone ascunse ale Bucureștiului.

Astfel, în acest context, cu  ocazia zilei de 8 Martie, participantele cursurilor de PR din cadrul DallesGo, cu ajutorul Sindicatulului Național al Agenților de Poliție din  România, Insidio Media, Stilultau.ro, BRONEC  International Company și al agenției GMP PR,  organizează în perioada 5-7 martie campania “SĂ NE IUBIM ÎN TRAFIC’’.

Aceasta se va desfășura în zona Unirii din București, în pricipalele intersecții, unde mai mulți voluntari, hostesse și politiști vor da șoferițelor pancartele „Traficanta” ce conțin mesaje pozitive și drăguțe, folosite drept răspunsuri la reacțiile neprietenoase ale diverșilor participanți la trafic. Atunci când o șoferiță este bruscată și agresată verbal, aceasta scoate pe geam pancarda cu răspunsul aferent.

Un mare susținător al campaniei ”SĂ NE IUBIM IN TRAFIC”  este actorul Florin Călinescu care ne-a ajutat la filmarea spotului. Acțiunea s-a petrecut lângă Grădina Botanică, cu ajutorul casei de producție Insidio Media.

Prin campania ”SĂ NE  IUBIM  IN  TRAFIC”, dorim să le oferim soferițelor o experiență mai plăcută la volanul mașinilor și să îmbunătățească relațiile tuturor participanților la traficul bucureștean.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter